Dostava paketov in druge pošte v podjetju Mestna dostava


Podjetje Mestna dostava je podjetje, ki se ukvarja z dostavo paketov in druge pošte. Pri nas je možno dostaviti vse - od majhnega pisma do več 100kg težkih paketov.


Varna dostava pošte


V naši pošti je za varnost pri dostavi vašega paketa odlično poskrbljeno, saj v ta namen vodimo posebne evidence, možnost za izgubo paketa pa je tako minimalna. Pred dostavo pošte paket tudi ustrezno zapakiramo in tako preprečimo morebitne mehanske poškodbe, ki bi med prevozom paketa iz destinacije A do destinacije B lahko nastale.


Dostava hitre pošte tako v Sloveniji kot v tujini


V podjetju Mestna dostava je dostava pošte možna tako po Sloveniji kot tudi v tujini. Dostavni čas hitre pošte je kratek. V Sloveniji paket na želen naslov prispe v roku 24 ur po odpošiljanju. Tudi dostavni čas v tujini je kratek. Kljub kratkim časom dostave, pa si prizadevamo, da bi le-tega še skrajšali, saj se zavedamo, da je za stranke zelo pomembno, da svoj paket prejmejo kar se da hitro.


Vas zanima več o dostavi pošte?


Vas zanima več o dostavi paketa v naši pošti? Kontaktirajte nas in se pozanimajte o storitvi, ki vam jo ponujamo. Ekipa prijaznih kurirjev vam bo z veseljem pomagala odgovoriti na vsa vprašanja, ki se vam o dostavi pošte še zastavljajo.


Ne veste kako pravilno zapakirati pošto pred dostavo? Ne skrbite! To za vas opravimo mi. Paket pred pošiljanjem zavarujemo z embalažo ter tako poskrbimo, da bo na želeno destinacijo prišel nedotaknjen.


Je dostava pošte nujna? Ne skrbite, dostavo bomo opravili že v nekaj urah!


Pri nas pa je možno naročiti tudi nujno dostavo paketa ali druge pošte. Nujno oz. posebno dostavo pošte opravimo na poziv stranke ali po dogovoru. Odločite se za dostavo pošte z Mestno dostavo in tako vašemu paketu zagotovite varno in hitro potovanje.

Več o kurirski službi:www.vsi.si/mestna-dostava/kurirska-sluzba

URGENTNA DOSTAVA PAKETOV

ZAKAJ IZBRATI MESTNO DOSTAVO

pošta dostavadostava paketa pošta