Hitra pošta po vsej državi


Smo podjetje, ki se ukvarja s hitro pošto. Razpošiljanje hitre pošte poteka po Ljubljani in njeni okolici, za pošiljanje hitre pošte pa poskrbimo tudi drugod po Sloveniji.
Potrebno je poudariti, da je pri pošiljanju hitre pošte pri nas velika mera skrbi usmerjena v varnost samega paketa. V ta namen vodimo posebne evidence s hitro pošto razposlanih paketov, kar zmanjša tveganje za izgubo paketa. Pred razpošiljanjem naša ekipa blago pravilno zapakira in tako prepreči poškodbe paketov, do katerih bi potencialno lahko prišlo med prevažanjem. Pakte opremimo tudi z obrazci PTT.

Hitra pošta po vsej Sloveniji


Ker se zavedamo, da je vaš čas zelo dragocen se vam pri času prevzema in času oddaje paketa maksimalno prilagodimo. Pakete lahko s hitro pošto poberemo ali dostavimo tudi več kot enkrat dnevno.

PREVERITE NAŠE OSTALE STORITVE

S hitro pošto poskrbimo za kratek dostavni čas in varnost pošiljk


Dostavni čas hitre pošte je kratek. Običajno paketi s hitro pošto prispejo v manj kot 24 urah, odkar so bili oddani v naš center. Zavedamo se, da mora biti čas hitre pošte izjemno kratek, saj je za stranke pomembno, da željene pakete prejmejo čimprej.
Dostavimo lahko praktično vse - od pisma, do nekaj 100 kilogramov težke palete. Dostava paketov po hitri pošti poteka od vrat do vrat. Znotraj mesta za razvoz hitre pošte potrebujemo le nekaj ur. Omogočeno pa vam je tudi pošiljanje paketov s hitro pošto v tujino.


Kako hitra pošta pravzaprav deluje? - pokličite in se pozanimajte


Ne veste kako paket zapakirati? Vas zanima kako poteka prevzem paketa? Pokličite nas po telefonu in najdite odgovore na svoja vprašanja. Vse nas lahko vprašate tudi po e-pošti, ki jo najdete zapisano na naši spletni strani. Ekipa kurirjev v našem poštno-kurirskem centru vam bo z veseljem pomagala in zagotovila pozitivno izkušnjo. Vas morda zanima kje se nahaja vaš paket? Tudi za to nas lahko pokličete in z veseljem vas bomo obvestili o napredku dostave vašega paketa!

Hitra dostava paketov