Mestna dostava - najprijaznejša hitra pošta v Sloveniji


V podjetju Mestna dostava se ukvarjamo s pošiljanjem hitre pošte po Sloveniji. Hitra pošta se v Sloveniji počasi razvija, pri nas pa se zavedamo, da je stranki izjemno pomembno, da svoj paket na želen naslov prejme hitro in predvsem varno.
Zakaj izmed vseh hitrih pošt v Sloveniji izbrati ravno Mestno dostavo? Odgovor je preprost. Smo hitri, zanesljivi in učinkoviti.


Hitra pošta SlovenijaOdprema in dostava hitre pošte po Sloveniji je mogoča tudi večkrat dnevno


Z odločitvijo za našo hitro pošto boste privarčevali na času dostave hitre pošte, ki bi ga v nasprotnem primeru porabili, saj lahko pošiljke pri naročniku prevzamemo tudi večkrat dnevno. Tudi dostava pošiljk z našo hitro pošto po Sloveniji lahko poteka večkrat dnevno, pošiljke pa lahko v poštni predal prevzamemo že v zgodnjih jutranjih urah.

VEČ O NAJCENEJŠI DOSTAVI PAKETA


Varnost paketa pri pošiljanju s hitro pošto je zagotovljena


Varnost paketa v naši hitri pošti ni vprašljiva. Pošiljke opremimo z vsemi potrebnimi številkami in jih vnesemo v evidence, možnost izgube pošiljke pa je tako minimalna. Pred odpremo hitre pošte paket tudi ustrezno zapakiramo in s tem preprečimo fizične poškodbe paketa, do katerih bi lahko prišlo med prevozom.


Hitra pošta ne poteka le v Sloveniji, pač pa tudi v tujini


Vas zanima več o storitvi hitre pošte po Sloveniji pa tudi v tujini? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi in ugodnem ceniku naše hitre pošte tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Čas dostave naše hitre pošte je kratek, varnost je zagotovljena, cene v ceniku hitre pošte pa so ugodne.


 hitra pošta paketO času dostave hitre pošte po Sloveniji lahko povprašate naše kurirje


V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na naše prijazne kurirje, ki vam bodo z veseljem pomagali poiskati odgovore na še nepojasnjena vprašanja ali obiščite našo spletno stran: http://www.mestnadostava.si/dostava-posiljk