Cenik naše dostave pošte in paketov je nadvse konkurenčen


pošta dostava paketaČe se boste odločili, da vam bomo dostavo pošto in paketov urejali mi, vam bomo v zameno ponudili cenik, ki se mu bo težko upreti, saj sta dostava pošte in cenik dostave paketov v naši ponudbi resnično ugodni. Z našo pošto in cenikom dostave paketov boste namreč prihranili stroške za lastno poštno-kurirsko službo, saj boste pri nas plačevali le čiste stroške za kurirja, manipulanta in prevoz.


Odgovorna dostava pošte in paketov, privlačen cenik


pošta cenik paketovPoleg tega smo zanesljiv partner, saj je veriga odgovornosti pri nas vedno sklenjena. To pomeni, da so vse pošiljke vknjižene, tudi interne so vpisane v ustreznih evidencah. Zato vam lahko zagotovimo tudi popolno poslovno tajnost in moralno odgovornost. Omeniti pa moramo še naše finančne ugodnosti, saj naročnikom, ki se odločijo za naš cenik dostave paketov in pošte oziroma pri nas izberejo hitro pošto paketa oziroma paketov ali dostavo paketa preko tako organizirane pošte, dnevno plačujemo storitve na javni pošti, obračunavamo pa jih le enkrat mesečno za nazaj. Za strokovno opravljanje poštnih storitev poskrbijo zaposleni v poštni manipulaciji s svojimi izkušnjami. Za vse stranke, ki pri nas izberejo dostavo pošte in paketov po veljavnem ceniku, sicer prevzamemo pošto v skupnem poštnem predalu 581 vsak dan že ob 6. uri zjutraj.

NAJCENEJŠA DOSTAVA PAKETOV


Cenik dostave paketov in pošte določa lokacija


Da se vam odločitev za dostavo pošte in paketov z našega cenika izplača, vam bo povedal podatek, da dostava pošte in oziroma paketa na našem ceniku na območju mestne občine Ljubljana (MOL) znaša zgolj 5,21 evra + DDV. Za delo kurirja je treba odšteti 7,05 evra/uro, za prevoz 0,34 evra/kilometer, za vozilo pa 13 evrov na dan. Ostale storitve tovrstne vam bomo obračunali po ceniku poštnih storitev. Odločite se torej za naš cenik dostave paketov in pošte, mi pa vam zagotavljamo, da bo za dostavo pošte in paketov poskrbljeno pravočasno in kakovostno ter da pripomb na cenik naših storitev ne boste imeli. Preberite več: http://mestnadostava.si/hitra-posta-cena