MESTNA DOSTAVA za hitro pošto, dostavo in prevzem

dostava pošteMestna dostava je podjetje, ki ponuja kurirske storitve in dostavo pošte. Pri nas smo specializirani za dostavo hitre pošte in naše stranke so podjetja, kjer je hitra dostava pošte zelo pomemben del njihovega poslovanja. Več kot 140 podjetij je del našega vsakdana. Če ste tudi vi del podjetniškega sveta, bodisi ste veliko uveljavljeno podjetje ali pa manjše, z nami bo vaše poslovanje lažje. Za opravila kot so sprejem in oddaja pošte, prenos dokumentov, gotovine, ter drugih pošiljk, poskrbimo, da so opravljena brezhibno in hitro. Dostava pošte je v naših rokah 100% zanesljiva, kot naša stranka pa boste deležni še številnih drugih ugodnosti. Pokličite na našo modro številko 080 12 66 in se pozanimajte vse o hitri pošti, dostavi paketov in naših ostalih kurirskih storitvah. Vse pošiljke v MOL odpremimo ob 18. uri na skupni poštni predal javne pošte, dostava paketa pa se izvrši v dopoldanskem času. Zakaj bi si povzročali skrbi, zapravljali čas in imeli dnevne stroške z odpremljanjem pošte? Prevzem in dostavo raje prepustite strokovnjakom. Pri nas se moralno zavezujemo, da je vaša pošta v varnih rokah. Za vas poskrbimo in pokrijemo dnevne stroške z odpošiljanjem pošte, vi pa račun pri nas poravnate enkrat za mesec nazaj. Prepričajte se koliko bolj ekonomično in učinkovito bo vaše poslovanje z zanesljivo kurirsko službo. Dostavni čas hitre pošte je z nami vsekakor hitrejši, pošiljke so prevzete že ob 6. uri zjutraj in zato so v zelo kratkem času že na vašem naslovu. Pošiljate pakete v MOL, drugod po Sloveniji ali v tujino z Mestno dostavo. Prepustite vaše pošiljke strokovnim kurirjem Mestne dostave.

Zanesljiva dostava pošte z kurirsko službo Mestna dostava

Želite zanesljivo dostavo pošte? Iščete kurirsko službo za hitro pošto? Ljubljana in njena okolica pa je kraj, kjer večina vaše pošte potuje? Potem ste našli pravo kurirsko službo za vas. Pri nas v Mestni dostavi vam zagotavljamo zanesljivo in hitro dostavo. Pošto lahko pri vas prevzamemo večkrat na dan, dostava pošte pa bo vedno v dopoldanskih urah. Zakaj bi si torej povzročali preglavice in skrbeli, da bo pravočasno oddana vaša pošta? Dostava in prevzem pošiljk z nami poteka brez vseh skrbi. Poskrbeli bomo za vse pošiljke znotraj Slovenije in tudi za dostavo v tujino. Omogočite si lažje poslovanje in prepustite strokovnjakom hitro in zanesljivo dostavo pošte.

DOSTAVA PARKETA - MESTNA DOSTAVA

Resnično hitra pošta: dostava in prevzem vseh pošiljk v MOL

Želite sodelovati z zanesljivo kurisko službo, saj je hitra in zanesljiva dostava pošte zelo pomemben del vašega delovanja? Brez skrbi. Pri nas v Mestni dostavi poskrbimo, da je t.i. imenovana hitra pošta upravičeno in dejansko hitra pošta. Dostava vseh pošiljk v MOL poteka vedno v dopoldanskem času, z vas pa bomo vaše pošiljke prevzeli tudi dvakrat ali večkrat na dan. Zaupajte svojo pošto naši ekipi, ki bo z zaupnostjo sprejela in vam oddala vse vaše dnevne pošiljke. Hitre, zanesljive in nasmejane kurirje lahko vidite vsak dan v naši Mestni dostavi.

Še več informacij o dostavi pošte:https://www.vsi.si/mestna-dostava/dostava-poste

hitra pošta dostava