Cena pošiljanja paketa, ki prepriča

paketna dostavaNaša paketna dostava je hitra, zanesljiva in učinkovita, za kar se vsak dan trudijo naši prijazni kurirji, pa tudi cena pošiljanja paketa pri nas je v primerjavi s podobnimi storitvami nadvse ugodna in konkurenčna. Pri tem seveda ni pomembno, kako veliko podjetje ste. Vse, kar morate storiti, torej je, da nam zaupate, kakšna naj bo dostava paketov, ter ali naj poskrbimo tudi za dostavo paketov v tujino oziroma dostavo paketa iz Slovenije.


Le 5,21 evra in DDV za ceno pošiljanja paketa po MOL


dostava paketovPovedano nekoliko drugače: povejte nam le, katere storitve paketne dostave naj opravimo za vas. Glede na vašo lokacijo vam bomo zaračunali mesečni prispevek in podpisali pogodbo o sodelovanju. Sicer pa smo prepričani, da vas bo cena pošiljanja paketa pri nas hitro prepričala. Cena pošiljanja paketa oziroma dostava na območju mestne občine Ljubljana (MOL) namreč znaša zgolj 5,21 evra + DDV, delo kurirja paketne dostave stane 7,05 evra/uro, za prevoz je treba odšteti 0,34 evra/kilometer, za vozilo pa 13 evrov na dan. Ostale storitve tovrstne vam bomo obračunali po ceniku poštnih storitev. Več na: http://mestnadostava.si/hitra-posta-cena

VEČ O URGENTNI DOSTAVI PAKETOV


Paketna dostava z dodatnim programom


Naj omenimo še dodatni program naše paketne dostave. Nujno oziroma posebno dostavo pošiljke naslovniku opravimo na poziv stranke takoj ali po dogovoru. Cena pošiljanja takšnega posebnega paketa ima zanimivo oziroma konkurenčno ceno, poleg tega pa na javno pošto v celoti odpravljamo tudi knjige, časopise in revije. Naša sodobna tehnologija omogoča, da vse časopise in knjige pošiljamo v PVC vrečkah, a cena pošiljanja paketa na ta račun ni občutno višja. Odločite se torej za naše storitve po nadvse ugodnih cenah, mi pa vas bomo hitro prepričali, da svoje odločitve nikoli ne boste obžalovali.