Poštni cenik paketovPoštni cenik paketov hitre dostave


Poštni cenik paketov naše hitre pošte paketi vsebuje ceno pošiljanja paketov, delo kurirja, ceno prevoza in vozila ter cene drugih storitev, ki jih nudimo. Cena za pošiljanje paketov je odvisna od velikosti paketa: dolžina, višina in širina paketa. Cena se določa glede na velikost paketa, ne glede na težo. Zato sta v ceniku za dostavo paketov cena za mali paket in cena za veliki paket. Storitve javne pošte za naše naročnike vsakodnevno plačujemo mi, obračunamo jih enkrat mesečno za nazaj. Izbira naše kurirske službe je racionalna odločitev, ker boste tako prihranili stroške za lastno kurirsko službo. Pri nas boste plačali le stroške kurirja, manipulanta in stroške prevoza.


Poštna dostava paketa


Pošta dostava paketov pri nas poteka vsak delovni dan v dopoldanskih urah. Ob 6.00 uri zjutraj iz našega poštnega predala prevzamemo pošiljke in jih v čimkrajšem času dostavimo do naslovnikov. Če ima stranka paketno pošiljko pripravljeno za oddajo, jo pridemo iskati in jo dostavimo v naš poštni center. V poštnem centru jo naši zaposleni, ki imajo večletne izkušnje na področju poštno-kurirskih storitev, ustrezno zapakirajo, frankirajo, evidentirajo in pripravijo za dostavo paketa na javno pošto. Vsak dan ob 18.00 vse paketne pošiljke oddamo na javno pošto, tako da so naslednji delovni dan v dopoldanskih urah dostavljene že pri naslovnikih.

VEČ O DOSTAVI POŠTE


hitra pošta paketHitra pošta paketi


Cenik pošta paketov, ki so poslani s hitro pošto so dostavljeni od pošiljatelja do naslovnika v roku 24 ur. Hitra urgentna pošta pa je primerna predvsem za dostavo dragocenih in zaupnih dokumentov, pri oddajanju javnih naročil, če imate zelo omejen časovni rok ali pa potrebujete material v proizvodnji ali na terenu. Hitra pošta paketi zagotavlja dostavo v dogovorjenem časovnem roku. Naši kurirji bodo vašo pošiljko dostavili odgovorno in zanesljivo v takšnem stanju, kot so jo prevzeli. Zagotavljamo vam hitro in varno dostavo pošiljk po zelo ugodnih cenah. Več na naši spletni strani: http://www.mestnadostava.si/dostava-posiljk