Hitra pošta po SlovenijiHitra pošta v Slovenijo in v tujino


V podjetju Mestna dostava vam ponujamo možnost hitre pošte tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Ker se zavedamo, da je pošiljanje paketa v tujino velikokrat povezano z vprašanji o varnosti paketa in o hitrosti dostave, vam v naši hitri pošti v tujino zagotavljamo, da je paket - ne glede na to ali ga s hitro pošto pošiljate v Slovenijo ali v tujino - varen, na cilj pa bo prišel hitro.


Prevzem in dostava pošiljk s hitro pošto je možna večkrat dnevno, pa tudi v zgodnjih jutranjih urah


Pošiljke, ki so s hitro pošto namenjene v Slovenijo ali v tujino lahko poberemo večkrat dnevno, po Sloveniji pa jih lahko več kot le enkrat dnevno tudi dostavimo. Prevzem paketov lahko poteka tudi v zgodnjih jutranjih urah v našem poštnem predalu s številko 581.

VEČ O HITRI DOSTAVI PAKETOV


Dostava hitre pošte je mogoča že isti dan, paketi pa so varni


V našem podjetju vam torej omogočamo dostavo hitre pošte že isti dan, kot je bila poslana. Varnost paketov, ki so v Slovenijo ali tujino poslani, je visoka. Vsak paket opremimo z ustreznimi informacijami in tako poskrbimo, da se na poti paket ne izgubi. V želji po zaščiti paketa ga lahko tudi ustrezno zapakiramo in tako preprečimo, da bi se paket na poti do cilja poškodoval.

hitra pošta v tujino


O najcenejši dostavi hitre pošte v Slovenijo ali v tujino se lahko prepričate na naši spletni strani


Vas zanima več o naši hitri pošti? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o najcenejši dostavi pošte ponudbi hitre pošte v Slovenijo in v tujino. V primeru dodatnih vprašanj o hitri pošti se lahko pogovorite z našimi kurirji, ki vam bodo z veseljem pomagali odgovoriti na vprašanja, ki se vam o hitri pošti še zastavljajo. Zagotovite si storitve najcenejše hitre pošte po Sloveniji še danes. Preberite več na naši spletni strani: http://www.mestnadostava.si/kako-v-nas-kurirski-sistem