Hitra dostava (Ljubljana in druga mesta) po konkurenčnih cenah


Hitra dostava - Ljubljana oziroma po Sloveniji ter hitra pošta v tujino - je storitev, ki jo pogosto potrebujejo podjetja in posamezniki. Z Mestno dostavo bo dostava paketa hitra in zanesljiva, obenem pa je naša paketna dostava zelo ugodna. Za pošiljanje paketa se lahko odločite tudi izven uradnih ur. Dostava paketa bo opravljena takoj oziroma po dogovoru. Hitra dostava poskrbi, da vas nepričakovani dogodki ne spravijo iz tira.

VEČ O DOSTAVI PAKETNIH POŠILJK TUKAJ!


Izjemno hitra dostava za redne in posebne pošiljke


Nadpovprečno hitra dostava, za katero poskrbimo, je možna zaradi skrbne in dobro premišljene organizacije ter izkušenosti. Vodimo natančen seznam sprejetih pošiljk, ki jih v kurirskem centru strokovno opremimo, v skladu z vsemi navodili, ki se morajo upoštevati, ko se pošilja določena pošta. Dostava paketa in drugih pošiljk se poravna za pretekli mesec. Do tedaj plačujemo vse stroške, kot jih določi javna pošta, dostava sprejetih pošiljk pa se vodi v posebni evidenci. Večinoma je naš cilj javna pošta, dostava paketov pa se lahko izvede tudi do podjetij, bank ipd. Tako je možna še posebej hitra dostava, brez »vmesnega člena«. Tudi če se odločite za dostavo do pošte, bo z nami postopek mnogo enostavnejši. Poskrbimo za izpolnjevanje vseh obrazcev, s čimer vam prihranimo ogromno dela in časa. To je še posebej koristno pri večjih podjetjih, ki vsakodnevno odpošljejo veliko pošiljk. Naše storitve vam tako omogočajo optimizacijo delovnega procesa.

paketna dostavadostava paketa


Zgodnja vsakodnevna dostava - Ljubljana z okolico


Vzpostavljen imamo učinkovit sistem dela, posledica česar je zanesljiva in hitra dostava. Ljubljana ni edino mesto, kamor dostavljamo, čeprav ima naše podjetje sedež v prestolnici. Poleg dostave po Ljubljani z okolico smo vam na voljo tudi za druge storitve. Odločite se lahko za skupni poštni predal 581, kjer vsak dan prevzamemo pošiljke ob 6. uri. Tako bo vaša pošta pri vas že v zgodnjih dopoldanskih urah. Pošiljke, ki nam jih zaupate, odpravimo vsak dan ob 18. uri, kar pomeni, da bodo do naslovnika prispele že naslednji dan. Za več informacij nas obiščite na naši spletni strani: www.mestnadostava.si!