Hitra dostava po Sloveniji - ker je tudi čas denar!


Hitra dostava po Sloveniji je storitev, ki jo nudimo vsem slovenskim podjetjem. Hitra dostava pošiljk po Sloveniji, s prijaznimi kurirji, zagotavlja zadovoljne stranke. Odlikuje nas hitra dostava, prevzem pošiljk pa izvajamo najmanj dvakrat dnevno. Sodobna oprema, hitra dostava pošiljk po Sloveniji, zanesljivost, strokovnost in cenovna ugodnosti so razlogi, ki vas bodo prepričali, da nam zaupate. Naj bo hitra dostava po Sloveniji tudi vaša poslovna prednost!


Hitra dostava po Sloveniji - za vsak dan izbira prava je hitra dostava!


Hitra pošta - dostava isti dan! Hitra dostava nujnih pošiljk na željo stranke se izvede takoj ali po dogovoru. Odlikuje nas profesionalna in hitra dostava! Po Sloveniji stranke prejmejo vso pošto že v zgodnjih dopoldanskih urah.


Hitra dostava po Sloveniji - ažurnost je ključ do uspeha


Zakaj potrebujete storitev hitre pošte? Dostava isti dan vam omogoča največje možno zadovoljstvo vaših strank. Zmanjšajte stroške lastne poštno-kurirske službe in bodite brez skrbi. Pri nas boste plačevali le strošek kurirja, manipulanta in prevoza, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Dostava paketnih pošiljk poteka tako, da v poštno-kurirskem centru vaše pošiljke strokovno zapakiramo v ustrezno embalažo, opremimo in izpolnimo vse potrebne obrazce, tudi za tujino, dnevne stroške poravnamo sproti namesto vas, vam pa jih obračunamo le enkrat mesečno, za nazaj. Zato se vam Mestna dostava res izplača!

dostava pošte po sloveniji


Prava dostava je samo hitra dostava!


Hitra pošta po Sloveniji in tujini ne sme biti več problem. Ponujamo vam številne različne dostavne možnosti, smo časovno in individualno prilagodljivi in nudimo izjemno hitro dostavo po Sloveniji. Preverite ponudbo naših storitev na www.mestnadostava.si.

dostava paketov po sloveniji in tujini


Hitra dostava vseh vrst paketov, tudi v tujino!


Storitev hitra pošta tujina se izvaja preko javne pošte, vse potrebno za odpremo pa namesto vas opravijo naši izurjeni kurirji. Tako kot hitra pošta po Sloveniji, omogoča strankam prijazno poslovanje, brez dodatnega stresa. Prevzem in oddaja pošiljk se izvaja vsaj dvakrat dnevno, zagotovljena pa je tudi poslovna tajnost na najvišjem nivoju.

NUDIMO TUDI URGENTNO DOSTAVO PAKETOV!