Urgentna dostava paketov je opravljena na zahtevo stranke takoj


Urgentna dostava paketov zahteva zanesljivo kurirsko službo, ki bo v najkrajšem možnem času, vašo pošiljko, ne glede na velikost, varno in točno dostavila na cilj. Iščete učinkovito, strokovno in ugodno hitro dostavo pošiljk po Sloveniji, ki omogoča dostavo paketa isti dan ali celo v pičlih nekaj urah, potem se obrnite na nas. Smo poštno-kurirska služba Mestna dostava, ki namesto vas poskrbi tako za odpremo, kakor prevzem vaših poštnih pošiljk.


VEČ O CENIKU HITRE POŠTE SI PREBERITE TUKAJ


Hitra dostava po Sloveniji je podprta z najboljšo logistično ekipo in kurirji


hitra dostava pošiljk ljubljanaHitra dostava pošiljk po Sloveniji je včasih nujna, zato smo tu za vas. Tudi izven običajnega delovnega časa poskrbimo, da je dostava paketa, če je le mogoče, opravljena še isti dan, oziroma v manj kot 24 urah, od prevzema pošiljke. Če pošiljate zaupne dokumente ali drugo dragoceno vsebino, imate tesno omejen časovni rok, je s pošiljko potrebno ravnati posebno pazljivo ali vsebino potrebujete na terenu, se odločite za našo urgentno dostavo paketov. Urgentna dostava paketa je opravljena isti dan, vi pa lahko nemoteno nadaljujete s svojim delom. Cena pošiljanja paketa, je med drugim odvisna tudi od stopnje nujnosti, torej kako urgentna je dostava paketov. Poleg tega pa na ceno vpliva tudi velikost pošiljke in pa lokacija naslovnika, kamor je hitra dostava namenjena. Po Sloveniji in v tujino namesto vas razpošiljamo standardne poštne pošiljke in paketa, ustrezno beležimo poslano vsebino in stroške javnih poštnih storitev. Le tako vam lahko zagotavljamo brezhibno urgentno dostavo paketov, kakor tudi 100 % varno, natančno in zanesljivo vročanje ter pošiljanje vseh ostalih vaših pošiljk.

Več si preberite na povezavi: http://www.mestnadostava.si/dostava-paketov-po-ljubljani


urgentna dostava paketov ljubljana


Dostava paketa isti dan je mogoča zaradi odlične organizacije in takojšnje odzivnosti


Naše poštne storitve, kot je dostava paketa isti dan, pa tudi druge, bodo opravljene strokovno. Našo poštno-kurirska službo podpira vrhunska logistična ekipa, poštni manipulanti s številnimi izkušnjami ter kurirji. Dostavni čas naših pošiljk je že v dopoldanskih urah, dostavo ali prevzem, pa za vas opravimo dvakrat ali večkrat dnevno. Kot vaš partner, vam zagotavljamo tudi popolno poslovno tajnost in natančne evidence za vas opravljenih storitev. Ceno pošiljanja paketa in drugih storitev preverite na naši spletni strani, za urgentno dostavo paketov pa nas pokličite takoj.