Cenik hitre pošte: enostavno in ugodno plačevanje poštno kurirskih storitev


Poštno-kurirska služba Mestna dostava vam zagotavlja brezhibno odpremo pošiljk in resnično ugoden cenik hitre pošte. Hitra dostava večjih pošiljk v 24 urah, dostava finančne in strokovne dokumentacije po Ljubljani prenašamo med podjetji, ustanovami in bankami, po posebnem ceniku hitre pošte. Pri nas je zanesljiva hitra dostava po Ljubljani le ena od prednosti, ki jo nudimo našim strankam. Preverite sami.

VEČ O DOSTAVI POŠILJK V LJUBLJANI IN OKOLICI

POTREBUJETE URGENTNO DOSTAVO PAKETA? VEČ TUKAJ!


Udobna in varčna dostava večjih in manjših pošiljk


Na naši spletni strani si lahko ogledate cenik hitre pošte in podrobneje preverite naše storitve. Poštno kurirska služba prinaša številne prednosti obdelave vaše pošte, ki vam omogoča finančni prihranek, kot tudi prihranek časa. Naš cenik hitre pošte vam omogoča:

  • da storitve javne pošte, kamor za vas oddamo in prevzamemo pošto mi, plačate le enkrat na mesec;
  • Stroški storitev iz našega cenika hitre pošte zajemajo le stroške kurirja, manipulanta in prevoz;
  • Vse vaše pošiljke so zapakirane v ustrezno embalažo, ne glede na to ali gre za dostavo večjih pošiljk, pošiljke pa so ustrezno knjižene in vodene v evidencah;
  • Zagotavljamo vam popolno poslovno tajnost
  • Posebne ali nujne dostave opravimo takoj oz. po dogovoru, sicer pa skrbimo, da je dostava opravljena v 24 urah.

Več na:mestnadostava.si/hitra-posta-cena

dostava paketov ljubljanahitra dostava pošiljk

Odločite se za racionalno in varčno hitro dostavo v mestni občini Ljubljana


Ni vseeno, komu boste prepustili organizacijo vaše pošte, prejetih in oddanih pošiljk, zato izberite Mestno dostavo. Kvalitetno, hitro in zanesljivo poskrbimo za hitro dostavo. Ljubljana, nam že vrsto let zaupa! Za kvaliteto storitev skrbi dobro podprta logistična ekipa in seveda naši kurirji. Vsa vaša pošta bo v varnih rokah, saj poskrbimo, da je tudi dostava posebnih pošiljk ali večjih pošiljk opravljena brezhibno. Pošiljke so pakirane strokovno v ustrezne embalaže, tako da pridejo do naslovnika nepoškodovane. Poskrbimo za standardne pošiljke, dostavo večjih pošiljk, kakor tudi nujne hitre dostave. Nudimo vam rešitev za vsako vašo zahtevo.


dostava pošiljk ljubljana