Dostava pošiljk še nikoli tako enostavna in zanesljiva


Dostava pošiljk, hitra dostava dokumentov med naročniki, naslovniki, podjetji in bankami, odprema in sprejem standardnih pisem ter paketna dostava - vse to so storitve, ki jih zajema naš cenik. Potrebujete takojšen prevzem oziroma dostavo poštnih pošiljk v Ljubljani in okolici? Odzivnost poštno kurirske službe Mestna dostava je brezhibna.


Cenik poštnih pošiljk: prihranite čas na pošti in plačajte stroške poštnine le enkrat na mesec


dostava pošiljk ljubljanaDostava paketnih pošiljk, kot tudi finančne in druge dokumentacije, je hitra in časovno prilagojena potrebam naših naročnikov. Za vas smo pripravili tudi ugoden in udoben cenik. Poštne pošiljke vsak dan do 18. ure oddamo na javni pošti in namesto vas poravnamo stroške poštnine, vam pa račun izdamo konec meseca. Tako zagotovimo zanesljivo in hitro dostava dokumentov ter drugih pošiljk že naslednji delovni dan. Namesto vas, vodimo popis pošiljk in evidenco ter posledično ogromen prihranek časa, ki bi ga porabili za ustrezno odpremo in izpolnjevanje obrazcev na poštnem uradu. Dostava in prejemanje pošiljk, ne bi mogli biti enostavnejši in učinkovitejši.

Več o dostavi paketov po Ljubljani in okolici si preberite tukaj: http://www.mestnadostava.si/dostava-paketov-po-ljubljani


Znotraj občine Ljubljana tudi paketna dostava od vrat do vrat


Naša paketna dostava omogoča dostavo paketnih pošiljk v 24 urah ali prej po celotni Ljubljani in njeni okolici. S paketno dostavo vam - našim partnerjem - omogočamo celovito rešitev na področju poštno kurirskih storitev. Dostava pošiljk v naslednjem dnevu oziroma naš cenik poštnih pošiljk je za naše naročnike finančno dostopen in prijazen. Cenik poštnih pošiljk najdete na naši spletni strani, če potrebujete dostavo takoj, pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko in dostavo bomo prilagodili vašim zahtevam.

hitra dostava paketov

Zaupajte nam vaše pošiljke, ki bodo na cilj prišle točno

Delo v podjetju Mestna dostava temelji na dobri organizaciji in vrhunski logistični ekipi ter kurirjih, kar je nujno za kvalitetno opravljene storitve. Zavedamo se, da nepravilno odpremljene pošiljke povzročajo zamude pri dostavi, zato v poštno kurirskem centru poskrbimo tudi za pakiranje v ustrezno embalažo, ki omogoča varno in pravočasno paketno dostavo. Prepričajte se sami!

Več na:www.mestnadostava.si/dostavna-sluzba

PREVERITE NAŠ UGODEN CENIK!

cenik poštnih pošiljk