Hitra dostava paketov opravljena v najkrajšem možnem času ali po dogovoru


Hitra dostava paketov po Sloveniji
je s pomočjo dobre dostavne službe možna v zgolj nekaj urah od prevzema pošiljke. Hitro dostavo paketov izberite, če imate tesno omejen časovni rok, če pošiljate pomembno oz. zaupno dokumentacijo ali drugo dragoceno vsebino, ali če potrebujete vsebino na terenu. Ne glede na velikost pošiljke, bomo poskrbeli, da bo dostava točna in opravljena brezhibno.


Hitra pošta: cenik dostave paketov po Sloveniji je odvisen od velikosti, nujnosti dostave in lokacije naslovnika

dostava pošte ljubljanaObičajno je hitra dostava paketov po Sloveniji mogoča isti dan, seveda pa jo je možno povsem prilagoditi tudi vašim zahtevam glede dostave. Dostavna služba Mestna dostava povezuje več kot 140 podjetij, ki nam zaupajo hitro dostavo paketov večjih in manjših dimenzij po Ljubljani z okolico, kot tudi prevzem pošte. Cenik paketov je odvisen od časa dostave, oddaljenosti naslovnika in velikosti pošiljke. Hitra dostava paketov ali druge pošte se obračuna po veljavnem ceniku. Paketom določimo ceno glede na velikost (dolžina, višina in širina) in ne glede na težo. Hitra pošta ima v svojem ceniku za dostavo paketov, po Sloveniji in tujini, določeno ceno za velike in male pakete. Vi boste plačali le čiste stroške kurirskih storitev, kilometrine in manipulanta, med tem, ko bomo mi za vas dnevno poravnavali vse stroške javne pošte in vam račun izdali le enkrat na mesec. Več o naših storitvah si preberite tukaj: www.mestnadostava.si

VAS ZANIMA CENIK HITRE POŠTE? VEČ TUKAJ!


Mestna dostava: že 20 let najprijaznejše poštno-kurirske storitve v Ljubljani


Ste pomislili, koliko časa porabite za odpremo pošiljk, koliko časa namenite poti na pošto in čakanje v vrsti? Prihranite dragoceni čas in stroške za lastno poštno-kurirsko službo. Vaše pošiljke bodo pri nas v dobrih rokah. Vse naše storitve so opravljene kvalitetno in strokovno, saj zanje skrbijo izkušeni zaposleni - logistična ekipa, poštna manipulacija in prijazni kurirji. Pridružite se številnim zadovoljnim naročnikom in se vključite v naš kurirski sistem. Hitra dostava paketov na območju občine Ljubljana, ugodne cene, ustrezna in pravočasna odprema pošiljk, zanesljivo vodenje evidenc ter popolna poslovna tajnost, naj vas prepričajo.


hitra dostava pošte ljubljana