Prenova kuhinje po ugodni ceni

Bi radi svojo kuhinjo prenovili, zato da polepšate svoj dom in pripravljate ter uživate hrano v čimbolj funkcionalnem, praktičnem in udobnem okolju? Potem je prenova kuhinje, ki jo ponuja naše podjetje, prava rešitev za vas!

Prenova kuhinjeOprema za kuhinjo

Oprema za kuhinjo iz najboljših materialov

Kuhinje po naročilu so najboljša rešitev za vse, ki imajo omejen prostor na razpolago ali prostor nepravilne oblike. Naše podjetje izdela kuhinje po meri, ki upoštevajo vaš okus in potrebe. Stranke, ki jih zanima prenova kuhinje, lahko pri nas naročijo posamezne elemente in se z našimi strokovnimi delavci posvetujejo o tem, kako jih najboljše kombinirati glede na dani prostor. Prenova kuhinje lahko pomeni dodatek ali pa zamenjava nekaterih elementov kuhinjske opreme, kot so na primer delovni pult, vgraditev kuhinjskih in gospodinjskih aparatov, kot so npr. mikrovalovka, pečica, štedilnik, pomivalni stroj ali pa montaža dodatnih omaric, predalov in polic. Oprema za kuhinjo je izdelana iz najboljših materialov na trgu. Kvalitetna izdelava in skrbna izbira materialov obljubljajo dolgo žvljenjsko dobo vsakega elementa opreme, saj se ti ne poškodujejo z lahkoto, ne rjavijo in dolgo ohranijo svoje estetske lastnosti.

Kuhinja cena - ugodne ponudbe za delno ali celotno prenovo

Včasih se stranke odločijo tudi za to, da v celoti spremenijo podobo svoje kuhinje. V teh primerih se morajo odločiti, v kakšnem stilu prenoviti kuhinjo. Ponavadi so kuhinje lahko v klasičnem ali modernem stilu. Klasični stil vsebuje nekoliko toplejše in svetlejše barve, pri modernih pa je izbor barv in tonov širši, saj so prisotne tako svetle kot temne barve (velikokrat tudi črno-bela) v kombinaciji z živahnimi toni. K stilu sodobne kuhinje se navadno zelo dobro prilegajo tudi posebni dekorativni elementi, kot so na primer stenske nalepke. Prenova kuhinje velikokrat zajema tudi namestitev nove osvetljave; stranke se v zadnjih letih vedno bolj odločajo za LED luči.

Prenova kuhinje - spremenite podobo vaših dnevnih prostorov!

Za estetski izgled vaše kuhinje so zelo pomembne tudi barve, ki jih boste izbrali. Posamični elementi kuhinjske opreme so pri nas dobavljivi v številnih barvah. Predvsem za modele sodobnih kuhinj ste lahko res izvirni pri izbiri barv, saj so dovoljeni prav vsi toni! Tako pri prenovi kuhinje kot pri kupovanju na novo se lahko odločite tudi za to, da kombinirate barve posameznih elementov po svojem okusu - velikokrat so prav te izvirne kombinacije najlepše. Oglejte si naš spletni katalog in preverite ceno kuhinje ter barvno paleto modelov, ki so vam najbolj všeč.

Pohištvo Erjavec | Prenova kuhinje, oprema za kuhinjo, kuhinja cena - povezave do naše spletne strani: