Pošlji povpraševanje

LED svetila za izpopolnjen videz doma

Sodoben in unikaten videz stanovanja lahko hitro dosežete z izbiro modernih visečih svetil. A vsaka soba ima svoj namen in osebnost, zato si zasluži individualno izbrano osvetljavo. Videz kopalnice lahko nadgradite z unikatnimi svetili za kopalnice. Pa ne pozabite tudi na domačo pisarno!

Prilagodljiva LED svetila za stanovanje bodo poskrbela, da vam bo pri delu udobno in vam prihranila naprezanje oči. Za celostno osvetlitev kuhinje ali jedilnice izberite LED svetila za kuhinjo, ki zagotavljajo dobro svetilnost.

Nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu je seveda ogledalo. S pomočjo LED svetil za ogledalo boste v kopalnici naredili pravo oazo miru, ki vas bo pričakala po dolgem dnevu. Prav tako pa je svetloba izrednega pomena za ženske, ki imajo svoj make-up kotiček v kopalnici.

LED svetila za stanovanje

Vsestranska LED svetila za kuhinjo in kopalnico

Med svetili za kopalnice lahko izbirate med štirimi različnimi modeli modernih visečih svetil. Zoe, Dafne, LS4098 in LS4098V so svetila za kopalnice, ki popestrijo izgled same kopalnice, hkrati pa zagotavljajo popolno osvetlitev prostora. LED svetilo za stanovanje Zoe je edinstveno oblikovana pohištvena svetilka z visoko stopnjo zaščite - IP44. Ta oznaka pomeni, da je zaščitena pred prahom in vlago in je ravno zato primerna za kopalniške prostore. Model svetila za kopalnice Dafne je moderna svetilka prefinjenega videza za namestitev v kopalnici.

moderna LED svetila za kopalnice

Modela LS4098 in LS4098V sta vsestranska LED svetila za stanovanje, ki prav tako kot model Zoe, vsebujeta visoko stopnjo zaščite. Zaradi svojega videza in vsestranskosti pa sta primerna tudi za druge prostore, kot na primer LED svetili za kuhinje. Model LS 4098V se od drugega razlikuje po tem, da ima poleg vgrajeno tudi vtičnico, kar je idealno za priklop malih gospodinjskih aparatov in aparatov za osebno nego.

Prava svetloba je izrednega pomena za počutje

Dandanes je pri načrtovanju notranjega dizajna izjemno pomembna prava svetloba, saj pričara vzdušje in poskrbi za dobro počutje.

LED svetila za stanovanje se ne uporabljajo več le kot luči na stropu in stenah, pač pa danes LED svetila za stanovanje lahko vgradimo že v prav vsak kos pohištva, kot na primer v garderobne omare, pod kuhinjske in kopalniške pulte, pa tudi v ogledala.

LED svetila za ogledala pravzaprav niso LED svetila za stanovanje kot jih poznamo, pač pa so sestavljena iz majhnih diod, ki so pritrjene na samolepilni trak, vse skupaj pa se imenuje LED trak.

LED svetila za kuhinjo in kopalnico

Stropna razsvetljava

V podjetju Jaka&I priporočajo uporabo LED trakov v kombinaciji z LED aluminijastimi profili, ki dodatno zagotovijo še večjo elegantnost videza. Med LED svetili za ogledala lahko izbirate med 12 in 24 V napetostjo, hkrati pa nudijo paleto različnih premerov LED svetil za ogledala, in sicer 8 mm, 10 mm in 15 mm, ki se razlikujejo tudi po dolžini.