S toplotno črpalko za sanitarno vodo lahko dolgoročno prihranite

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je tudi pri nas vse bolj priljubljena. Gotovo ste že slišali, da je tovrsten sistem ogrevanja med najbolj učinkovitimi in okolju prijaznimi, obenem pa je dolgoročno tudi najbolj varčna investicija. Kot eden najbolj znanih distributerjev toplotnih črpalk za sanitarno vodo in ostalih vrst toplotnih črpalk smo si v več kot dvajsetih letih delovanja pridobili številne izkušnje in znanja, ki vam jih vsak dan posredujemo prek naših dejavnosti. Podjetje Iblo s Ptuja je namreč zastopnik za toplotne črpalke in klime svetovno znanega proizvajalca LG, ki se odlikuje po kvaliteti in trajnosti svojih izdelkov. Ne glede na to, ali se odločite za toplotno črpalko za sanitarno vodo ali katero drugo vrsto aparatov iz našega asortimaja, vam jamčimo za najvišjo raven storitve pri nas.  

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode

Če vas zanima delovanje toplotne črpalke, se oglasite pri nas

Delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo je enostavno in naravno, saj se opira na elemente v okolju: vodo in zrak. Toplotna črpalka za sanitarno vodo ogreva vso vodo, ki jo v sanitarne namene uporabljate v vašem gospodinjstvu. Gre torej za vodo za umivanje, splakovanje in pranje, ki kroži znotraj sistema in poganja delovanje toplotne črpalke. Vir ogrevanja pri toplotni črpalki je vedno zrak, ki se s pomočjo električne energije segreje in kroži znotraj sistema: zrak - zrak ali voda - zrak. Tako je ta vrsta ogrevanja najbolj okolju prijazna, pa tudi najmanj obremenjujoča za vaš žep. Toplotne črpalke za sanitarno vodo in ostale vrste črpalk so namreč bolj učinkovite od ostalih vrst ogrevanja. To ima vzrok v nekaterih zakonitostih njihovega delovanja. Običajno uporabljajo manj električne energije kot drugi načini ogrevanja. Učinkovitejše so tudi zaradi dejstva, da z električno energijo, ki jo porabijo, zagotavljajo več toplote. V splošnem gledano torej prihranite denar na svojem računu za elektriko, obenem pa tako zagotovite bolj učinkovito ogrevanje ter hkrati postopate okolju prijazno.

Več o delovanju toplotne črpalke

Pri Iblo na voljo izjemno primerna toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje

Če se sprašujete, ali je toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje sploh primerna, naj vas pomirimo. Uporaba toplotne črpalke ni omejena zgolj na eno vrst ogrevanja, saj je popolnoma združljiva z vsemi načini ogrevanja, ki jih poznamo. To pomeni, da vam ne bo treba spreminjati celotnega sistema, temveč zgolj vir energije, ki vam ogreva dom. V tej luči se vam tudi ne bo treba pretirano prilagajati, saj razlike načeloma ne bi smeli opaziti. Poznalo se vam bo le pri prihranku in pri prijetno toplem domu, kar bodo gotovo opazili tudi vaši domači.

Kako toplotna črpalka deluje

Naj vam predstavimo, kaj je toplotna črpalka in katere so njene prednosti

Če še vedno niste pretirano prepričani, da veste, kaj je toplotna črpalka, ne skrbite. Vabimo vas, da se nam pridružite na sedežu podjetja ali na enem od naših prodajnih mest. V svoji dolgoletni zgodovini smo pridobili že zaupanje številnih domačih in tujih strank. Kupci se k nam radi vračajo zlasti zaradi našega osebnega pristopa in izjemne strokovne podkovanosti. Prepričani smo, da bomo s strokovnostjo in prijaznostjo prepričali tudi vas!

Več o temu kaj toplotna črpalka spoh je

Na naši spletni strani najdete vse vrste toplotnih črpalk, ki jih ponujamo

Naša spletna stran je bogat vir informacij o tem , katere modele in vrste toplotnih črpalk najdete v naši ponudbi. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko elektronskega obrazca, po telefonu ali osebno. Z našimi strokovnjaki, monterji in serviserji ste vedno v dobrih rokah. Redno skrbimo za usposabljanja sodelavcev. Našo kakovost dokazujejo tudi visoki standardi, ki jim sledimo, ter številni zadovoljni partnerji. Kakovost LG je na najvišji ravni, ne glede na to, kje njihov izdelek kupite. Zaupajte preverjeni kvaliteti in več desetletjem tradicije. Oglasite se in pripravili vam bomo najboljšo ponudbo za hladne dni!