Pošlji povpraševanje

S promocijskimi izdelki ponesite ime svojega podjetja tudi na počitnice

Promocijski izdelki so odlično orodje za trženje, saj jih, če so izbrani premišljeno in kakovostne izdelave, uporabniki s seboj vzamejo vselej, ko jim utegnejo koristiti. Počitnice so tako odličen čas, da svoje podjetje oglašujete kar s pomočjo izdelkov za na plažo.
Podjetje Gropik d.o.o. ima s ponudbo promocijskih in poslovnih daril že 25 let izkušenj, zato so najboljši svetovalec, ko iščemo primerne artikle, s katerimi bi oglaševali svoje podjetje. Ne le, da so promocijski izdelki v njihovi ponudbi zelo kakovostni, pač pa imajo veliko izkušenj tudi z različnimi vrstami tiska na promocijske izdelke. Znajo svetovati, kako s poslovnimi in promocijskimi darili najbolje obdariti svoje stranke in sočasno oglaševati podjetje s pomočjo natisnjenega logotipa ali znanega slogana.

Domiselna, poletna, poslovna darila

Poletje je čas zabave na plaži

Izkoristimo sproščeni čas na plaži ob morju in svojim strankam in poslovnim partnerjem podarimo domiselne in zabavne izdelke za na plažo. Ponudba opreme za na plažo je res velika, izberimo praktične in vzdržljive izdelke, ki ne bodo služili le eno dopustovanje, temveč jih bomo s seboj z veseljem jemali vsake počitnice.
Večje in manjše napihljive blazine za v vodo so odlična izbira promocijskega darila, ki ga bodo veseli veliki in mali. V zadnjem času so priljubljene napihljive blazine v obliki poletnega sadja – lubenice in ananasa. Podarimo lahko tudi podlogo ali torbo za na plažo, saj sta to pripomočka, s katerima si dopusta ob morju sploh ne moremo predstavljati. Morski uživači pa so veseli tudi podarjene viseče mreže, pahljače, ki jih hladi v vročih dneh, vodotesnega etuija za telefon ali tablico, ležalnika ali senčnika. Vse to so izdelki za na plažo, na katere lahko natisnemo logotip podjetja in tako naše storitve ali izdelke oglašujemo na nevsiljiv, vendar učinkovit način.

Igre, ki se jih igramo na plaži

Prosti čas je čas za sprostitev, druženje in povezovanje s prijatelji in družino. Različne igre so zato odličen pripomoček, ki jih vzamemo s seboj na dopust. Promocijsko darilo, ki z obdarovancem potuje tudi, ko so njegove misli daleč stran od poslovnega sveta, so lahko loparji za badminton, frizbi ali pa družabne igre – mikado, domino, šah ali igralne karte. Otroci naših poslovnih partnerjev se bodo razveselili tudi mehurčkov, seta za oblikovanje mivke, napihljive žoge ali napihljivega obroča z v vodo v obliki samoroga ali flaminga. S promocijskim darilom lahko obudimo čas na igre, ki smo se jih igrali nekoč, pa so danes še vedno zabavne in krepijo ter razvijajo določene spretnosti – kolebnica, elastika za gumitvist, nogometna žoga ali preprosta tabla s kredami.

Poslovna darila brisače

Poletna promocijska oblačila

Poleti smo običajno bolj sproščeni in manj formalni, kar se odraža tudi v naših oblačilih. Z veseljem v dar prejmemo kakšen kos promocijskega tekstila - promocijsko majico s kratkimi rokavi, klobuček ali kapo z logotipom na sprednjem delu, celo japonke so postale priljubljen izdelek med promocijskimi artikli. Brisače vseh velikosti so zelo uporabno in praktično promocijsko darilo, saj nanje lahko logotip ali slogan podjetja tudi izvezemo. Brisače se razveselijo vsi športni in fitnes navdušenci, popotniki in pohodniki. Med učinkovit in praktičen promocijski tekstil sodijo tudi torbe in borše za na plažo. Zadnji hit med promocijsko opremo za plažo pa so sončna očala.
Pri izbiri promocijskih daril, ki bodo podjetje oglaševala poleti, pobrskajte tudi med drugimi artikli in svojim poslovnim partnerjem, sodelavcem ali zaposlenim podarite pohodniški nahrbtnik, kakšen kos pohodne opreme – recimo pohodniško jakno ali pohodniške nogavice. Če pa niso ljubitelji hribov in raje prirejajo piknike, pa kakšen kuhinjski pripomoček – kakovosten nož za rezanje, odpirač za steklenice, set za žar ali set za koktejle. Ne spreglejte tudi poletne akcijske ponudbe, kjer so na voljo tudi različni bidoni za vodo, zložljivi dežniki, različne svetilke, nahrbtniki in drugo promocijski artikli iz železnega repertoarja promocijskih daril.