Šola jahanja za otroke in odrasle v prekrasni naravi Slovenije: ugoden cenik

Šola jahanja, nad katero bodo navdušeni tako otroci kakor tudi odrasli, se nahaja na Posestvu Grad Prestranek, le nekaj kilometrov od Postojne in Postojnska jame. Naše posestvo je obdano s travniki in gozdovi, ponuja vam vse za sprostitev in kvalitetno preživljanje prostega časa, vključno s šolo jahanja. Poleg tega pa vam ponujamo tudi izjemno kulinarično doživetje in možnost nastanitve v naših apartmajih. Šola jahanja je primerna za otroke različnih starostnih obdobij, na svoj račun pa boste prišli tudi vsi ljubitelji konj, saj vam s sklopu naše šole jahanja ponujamo tudi različne programe. Če vas zanima cenik šole jahanja za otroke oziroma cene, vas vabimo, da nas kontaktirate preko telefonske številke 051 311 211 ali pa nam pišete na elektronski naslov info@gradprestranek.si. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska na našem posestvu, kjer si poleg ogleda konj lahko privoščite tudi prave kulinarične užitke. Šole jahanja v Sloveniji ponujajo veliko, naša pa ponuja še več. Vabljeni!

Šola jahanja: cenik ugoden, programi pestri in zanimivi

Šola jahanja na Gradu PrestranekČe se odločite, da svojega otroka vpišete v našo šolo jahanja za otroke, bomo poskrbeli, da bodo vaši otroci neizmerno uživali. Otroci in mladostniki, pa tudi odrasli ljubitelji konj, bodo v naši šoli jahanja poleg jahanja in osnovnih konjeniških znanj, kot na primer oskrba konja, sedlanja, uzdanja, dela na tleh s konjem, pridobili široko znanje, ki je ključnega pomena za gradnjo pravilnega odnosa do konj in za varno udejstvovanje v konjeniškem športu in drugih aktivnosti s konji. Cenik šole jahanja je primerljiv s cenikom ostalih šol jahanja v Sloveniji, kar pomeni, da so naše cene šole jahanja konkurenčne in ugodne. Šola jahanja poteka preko celega šolskega leta, in sicer enkrat ali dvakrat tedensko po vnaprej določenem urniku. Jahanje v naši šoli potek v skupini do pet jahačev. Ponujamo vam možnost pridobitve nazivov Jahač 1 in Jahač 2 po programu KZS-SKA.

Jahalni programi šole jahanja za otroke

Šola jahanja na Gradu PrestranekNa Gradu Prestranek vam ponujamo različne jahalne programe glede na starost in stopnjo znanja. Programi v naši jahalni šoli se med seboj nadgrajujejo po znanju. Šola jahanja za otroke obsega začetni tečaj (Program Bronasta podkvica in Program Srebrna podkvica), ki je namenjen otrokom od sedmega leta starosti dalje. Na omenjenem tečaju otroci pridobijo osnovno znanje s področja etologije, prehrane, anatomije, oskrbe in priprave konj na jahanje. Nadaljevalni tečaj šole jahanja za otroke (Zlata podkvica, Izpit Jahač 1 in 2) pa je namenjen otrokom, ki so uspešno zaključili začetni tečaj. Svoje znanje na omenjenem tečaju poglobijo in nadgradijo. Preverite naš cenik in cene tečaja in se prepričajte, da je naša jahalna šola tudi med najbolj ugodnimi šolami jahanja v Sloveniji.

Drugi programi šole jahanja

Poleg šole jahanja za otroke vam ponujamo tudi ostale zanimive programe. Odločite se lahko za 15 minutno jahanje za otroke. Program je namenjen otrokom od četrtega leta starosti dalje. Odločite se lahko tudi za uro jahanja na islandskem ali na športnem konju. Posamična ura jahanja v naši šoli jahanja je namenjena vsem tistim jahačem, ki bi se radi preizkusili v malo daljšem jahanju in dopolnili svoje znanje. Mnogi se odločajo tudi za individualne ure jahanja, kjer lahko po ugodni ceni najamete konja z učiteljem. Izkušeni jahači se radi odpravijo tudi na terensko jahanja. Splošno znano je, kako dober vpliv imajo konji in jahanje na telo in duha. Odločite se za enega naših atraktivnih programov, ki so dostopni po ugodnem ceniku.

Šole jahanja v Sloveniji in šola jahanja Grad Prestranek: najboljši cenik

V primerjavi s šolani jahanja v Sloveniji se naša jahalna šola lahko pohvali z zelo ugodnim cenikom, odličnim programom, ki vključuje različne tehnike dresure, visoko šolo jahanja in še mnogo več. Obiščite nas na našem posestvu in se sami prepričajte o kvaliteti in privlačnosti naše ponudbe.

IZVEDITE VEČ O TERAPIJI S KONJI

JAHANJE NA GRADU PRESTRANEK