Jahalna šola: cenik primerljiv z ostalimi jahalnimi šolami v Sloveniji


Jahalne šole za otroke v SlovenijiJahalna šola na Posestvu Grad Prestranek je jahalna šola s tradicijo. Le nekaj kilometrov iz Postojne in svetovno poznane Postojnske jame se nahaja Posestvo Grad Prestranek, ki se v zgodovinskih virih omenja že leta 1581. Turistična ponudba posestva zajema Gostilnico in apartmaje ter konjeniški center, kjer je tudi jahalna šola. Posestvo je veliko, zajema preko 300 hektarjev obdelovalnih površin. Že sam pogled na prekrasen grad in konje, ki brezskrbno tekajo okrog, človeka pomiri in navda z notranjim mirom. Jahalna šola na Gradu Prestranek je odlična priložnost, da spoznate konje, te plemenite živali, in se naučite jahanja in oskrbe konja. Številni konji, s katerimi poteka delo v jahalni šoli, so dresirani, zato lahko spoznate tudi visoko šolo jahanja. Cenik šole jahanja je ugoden, o tem se lahko prepričate tako, da nas kontaktirate ali pa nas obiščete na našem posestvu. Cene tečajev v jahalni šoli so primerljive cenam v ostalih jahalnih šolah v Sloveniji.


Šola jahanja po ugodnem ceniku


Šola jahanja na Gradu Prestranek je dostopna po izredno ugodnem ceniku. Otroci, mladostniki in odrasli se lahko v šoli jahanja poleg jahanja naučijo še veliko več: od oskrbe konja, sedlanja, uzdanja pa vse do dela na tleh s konjem, spoznajo pa lahko tudi visoko šolo jahanja. V naši jahalni šoli boste doživeli zares pristen stik s konji, v pedagoško vodenih programih pa boste pridobili znanja, ki so ključnega pomena za gradnjo ustreznega odnosa do konj, ter za varno udejstvovanje pri aktivnostih s konji in v konjeniškem športu. Kontaktirajte nas in izvedeli boste vse, kar vas zanima, od cenika do urnika.


Jahalne šole v Sloveniji in jahalna šola na Gradu Prestranek


V primerjavi z drugimi jahalnimi šolami v Sloveniji se lahko pohvalimo z izredno ugodnim cenikom šole jahanja, prav tako pa boste v naši jahalni šoli spoznali različne tehnike dresure, visoko šolo jahanja, uživali pa boste lahko v prekrasni naravi, kjer se nahaja posestvo. Šola jahanja poteka preko celega šolskega leta po vnaprej dogovorjenem urniku. Vse o jahalnih programih in ceniku pa boste izvedeli, če nas pokličete ali nas obiščete.

ISLANDSKI KONJI

Jahalna šola za otroke