Pošlji povpraševanje

Apartmaji v Sloveniji z možnostjo polpenziona - nastanitev na gradu Prestranek

Apartmaji v Sloveniji, kjer se lahko v miru prepustite uživanju in užitku v naravi. Takšni apartmaji so vam na voljo v Prestranku, natančneje na Gradu Prestranek, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in umirili od vsakodnevnega stresnega ritma življenja. Apartmaji z možnostjo polpenziona so sodobno opremljeni, zato bo nastanitev v apartmaju udobna in tudi cenovno ugodna. Posestvo Grad Prestranek ima veliko naravnih danosti. Nahaja se v neposredni bližini Postojne in svetovno znane Postojnske jame, v osrčju narave. Posestvo je obdano s prekrasno naravo in gozdovi, kjer boste lahko pozabili na vsakdanje skrbi. Na samem posestvu se nahaja grad Prestranek (njegovi začetki segajo v 16. stoletje). V sklopu posestva se nahajajo kar tri ekološke kmetije, ki se ukvarjajo z rejo krav dojilj nemškega črnega Angusa, pridelavo ekološkega mleka in pridelavo ekoloških žit. Na našem posestvu boste spoznali prekrasne konje, ponudimo pa vam lahko tudi neverjetno doživetje narave kar s konjskega hrbta oziroma terensko jahanje konjev. Za večje skupine pa organiziramo tudi vodene oglede posestva.

Apartma za 3 osebe

Kulinarično potovanje in nastanitev v apartmaju

Na samem posestvu, natančneje v gradu se nahaja tudi Gostilnica, ki vam lahko postreže s številnimi specialitetami iz domačega bio govejega mesa Angus, ki je vzrejeno na posestvu, ter z ostalimi lokalnimi dobrotami. V domačem ambientu gostilnice Na Gradu nudimo pestro izbiro jedi in pijač. V poletnem času je atraktivna velika zunanja terasa, s pogledom na pašnik s konji. Na terasi, obdani z naravo, boste lahko uživali v bogastvu vonjev in okusov številnih specialitet iz bio govejega mesa Angus, vzrejenega na Posestvu Grad Prestranek. Kapacitete naših prostorov so zadostne, sprejmemo lahko tudi do 65 oseb, zato so naši prostori primerni za zaključene družbe, različna praznovanja in poslovna srečanja. Pri nas pa lahko tudi prenočite, in sicer vam ponujamo šest apartmajev s štirimi ali šestimi ležišči. Apartmaji v Sloveniji na Gradu Prestranek so apartmaji z možnostjo polpenziona, ki so opremljeni s kuhinjsko nišo in kopalnico. Če iščete apartma za 3 osebe ali največ 6 oseb, ki ima možnost polpenziona, in se nahaja v osrčju prekrasne narave, potem je Prestranek odličen kraj za sprostitev. Na voljo so apartmaji za 30 evrov na osebo. Nočitev in bivanje apartmaju v Sloveniji, kjer lahko spoznate tudi islandske konje, se vam bo za vedno vtisnila v spomin.

Apartma za 3 in največ 6 oseb

Grad Prestranek ima na voljo 6 apartmajev z 2**. Kakor ostali apartmaji v Sloveniji, so tudi apartmaji na Gradu Prestranek sodobno opremljeni in udobni. Kuhinjska niša, kopalnica s prho in predel s sedežno garnituro se nahajajo v vsakem apartmaju. Na voljo so vam apartmaji z možnostjo polpenziona, polnega penziona ali samo nočitev. Cene nastanitve v apartmajih so ugodne. Apartma za 30 evrov v Sloveniji lahko najdete tudi drugod, vendar se le malo lokacij lahko pohvali s tako prečudovito naravo in ambientov kot naše posestvo.

apartmaji v Sloveniji

Kaj vam ponujamo na našem posestvu?

Tudi apartmaji na Gradu, kot tudi ostali apartmaji v Sloveniji, ponujajo brezplačen WiFi in restavracijo, kjer boste lahko okušali lokalne dobrote. Če se zanimate za nastanitev in bivanje v apartmaju z možnostjo polpenziona ali samo za nočitev, nas kontaktirajte. Cenik naših storitev je konkurenčen in ugoden, ogledate pa si ga lahko tudi na naši spletni strani. Če želite ob vašem obisku pri nas raziskati okoliško naravo, lahko v nastanitvi najamete tudi kolesa. Uživate pa lahko tudi v jahanju v pokriti jahalnici ali v zunanji ogradi.

VAS ZANIMA JAHANJE KONJ?

Apartmaji v Sloveniji, ki so družinam in otrokom prijazni

Poleg običajnih nastanitev vam ponujamo tudi pakete za družine, ki vključujejo tudi druženje z islandskimi konji in domače kosilo v naši restavraciji. Prepričani smo, da bodo predvsem otroci navdušeni nad prekrasnimi konji in jahanjem na konjih. Obiščite nas in se prepričajte, da so naši apartmaji med najbolj ugodnimi apartmaji v Sloveniji in vam ponujajo veliko več kot le nočitev. Ponujamo vam pravo doživetje.