Tečaj jahanja za otroke (začetni in nadaljevalni) po ugodni ceni in ceniku

Tečaj jahanja konj je odlična priložnost, da spoznate te plemenite živali in se poučite o njihovi oskrbi. Na Posestvu Grad Prestranek, ki se nahaja le nekaj kilometrov od Postojne in svetovno znane Postojnske jame, vam ponujamo različne aktivnosti in prekrasen prostor za preživljanje prostega časa z družino in prijatelji. Naša turistična ponudba zajema izjemno kulinarično ponudbo in apartmaje ter konjeniški center v zgodovinsko pomembnem gradu Prestranek. Kmetijski del posestva zajema kar 300 hektarjev obdelovalnih površin. Usmerjeni smo v pridelavo ekološkega mleka, žit in vzrejo goveda črni Angus. Konjeništvo na Gradu Prestranek sega že v 18. stoletje, dolga leta pa vam ponujamo tudi kvalitetno šolo jahanja in različne tečaje jahanja za otroke in programe. Naši programi in tečaji so zanimivi in poučni, cena, ki jo boste plačali, pa je konkurenčna in ugodna. Vse informacije o ceniku lahko dobite preko telefona ali elektronske pošte, veseli pa bomo tudi vašega obiska.

Tečaj jahanja: cena je ugodna, programi zanimivi in poučni

Tečaj jahanja za otroke na Gradu PrestranekTečaj jahanja vam ponuja priložnost, da doživite pristen stik s konji. Odrasli, otroci in mladostniki oziroma vsi, ki imate radi konje, boste na našem tečaju jahanja poleg jahanja in konjeniških znaj, ki vključuje oskrbo konja, uzdanje, sedlanje in delo na tleh s konjem, v pedagoško vodenih programih pridobili koristno znanje, ki je ključnega pomena za gradnjo ustreznega odnosa do konj ter za varno udejstvovanje v konjeniškem športu in pri drugih aktivnostih s konji. Tečaj jahanja v naši šoli jahanja poteka skozi celo šolsko leto, in sicer enkrat ali dvakrat leto po vnaprej dogovorjenem urniku. Tečaj jahanja za otroke je namenjen šolskim otrokom in mladini do 18. leta, jahanje pa poteka v skupini do 5 jahačev. S pomočjo našega tečaja jahanja lahko otroci in mladostniki pridobijo naziv Jahač 1 in Jahač 2 po programu KZS-SKA. Cena tečaja jahanja je zelo ugodna in primerljiva s cenami ostalih jahalnih šol v Sloveniji.

Začetni tečaj jahanja lahko nadgradite z nadaljevalnim tečajem

Začetni tečaj jahanja za otroke na Gradu PrestranekGlede na starost in znanje, ki ga imate, vam ponujamo naslednje programe, ki se med seboj po znanju nadgrajujejo. Začetni tečaj jahanja obsega dva programa, in sicer program Bronasta podkvica in program Srebrna podkvica. Omenjeni začetni tečaj je namenjen otrokom od sedmega leta starosti dalje. Na začetnem tečaju jahanja za otroke otroci pridobijo osnovno zanje s področja etologije, prehrane, anatomije, oskrbe in priprave konj na jahanje. Začetni tečaj lahko potem nadgradijo z nadaljevalnim tečajem jahanja, ki obsega tri programe, in sicer program Zlata podkvica, jahač 1 in Jahač 2. Nadaljevali tečaj jahanja je namenjen otrokom, ki so uspešno zaključili začetni tečaj jahanja. Na njem bodo svoje znanje dopolnili in pridobili nova uporabna znanja.

Tečaj jahanja in pridobitev tekmovalne licence

V naši šoli jahanja vam omogočamo tudi pridobitev konjeniške tekmovalne licence, katere namen je usmeritev mladih v tekmovalno jahanje oziroma priprava za pridobitev tekmovalne licence KZS in FEI za dresuro in/ali preskakovanje ovir. Tečaj jahanja za pridobitev tekmovalne licence poteka v manjših skupinah do 3 udeležence. Vse informacije o ceni in ceniku vam bomo z veseljem posredovali osebno, preko telefona ali elektronske pošte.

Ugodne cene ostalih tečajev oziroma programov v naši jahalni šoli

Poleg zgoraj omenjenih tečajev jahanja za otroke vam v naši jahalni šoli ponujamo tudi ostale zanimive programe, med drugim tudi 15 minutno jahanje za otroke, ura jahanja na islandskem ali na športnem konju, individualne ure jahanja ter terensko jahanje. Odločite pa se lahko tudi za terapijo s pomočjo konja. Gre za terapevtsko usmerjeno jahanje, ki je prilagojeno vsakemu jahaču in njegovim težavam in ima svoj cilj. Deluje celostno, tako na fizičnem kot tudi na psihološkem in socialnem področju. Za več informacij o tečaju jahanja nas kontaktirajte.

KOLEDAR ZASEDENOSTI JAHALNICE

APARTMAJI NA GRADU PRESTRANEK