Apartmaji v Sloveniji - Postojna in Grad Prestranek


Bi radi obiskali Postojno in vas zanimajo kakšne sobe in apartmaji (v Sloveniji) so vam na voljo v mestu in njegovi okolici? Na voljo je pestra izbira, med njimi so tudi apartmaji na posestvu Grad Prestranek. Posestvo se nahaja nedaleč od Postojne in svetovno znane Postojnske jame. Turistični del posestva predstavlja Gostilnica z apartmaji (v Sloveniji) in konjeniškim centrom ter zgodovinsko pomembnim gradom Prestranek. Kmetijski del posestva se razprostira na 300 hektarjev obdelovalnih površin, usmerjen pa je v pridelavo ekološkega mleka, žit ter vzrejo goveda Nemški črni Angus.
Grad Prestranek ima na voljo 6 apartmajev z 2**, tako kot vsi apartmaji v Sloveniji so tudi tukaj vsi opremljeni s kuhinjsko nišo ter kopalnico. Ponudbo za sobe in apartmaje v mestu Postojna dopolnujejo tudi različni paketi, med katerimi sta na primer družinski dan ali pa vikend paket za 2 osebi.

Apartma na samem Grad PrestranekApartmaji v Postojni, Slovenija

Apartmaji v Sloveniji - apartma na samem

Čudovita narava, prostrani travniki in bujni gozdovi, prijazni domačini, nepopisni mir in fantastični apartmaji (apartma za 2 ali 3 osebe) za odklop od ponorelega sveta. Apartma na samem predstavlja odlično izbiro za vse, ki se želite popolnoma sprostiti, uiti vsakodnevnemu živ-žavu, se prebujati z jeleni, jutranjo roso in ptičjim petjem.

Pestra turistična ponudba na Gradu Prestranek

Za vse, ki si želite preživeti čudovito popoldne s svojimi najdražjimi, vam ponujamo paket za družine, ki vključuje druženje s priljubljenimi islandskimi konjički ter domače kosilo v naši restavraciji. Svoje druženje lahko popestrite še s kolesarjenjem po našem posestvu. Z vikend paketom za dve osebi pa si bosta lahko podarila nepozabno doživetje v neposrednem stiku z naravo.
Turistično ponudbo dopolnjuje tudi pestra izbira jedi in pijač gostilnice Na gradu. V poletnem času boste lahko uživali na veliki zunanji terasi, s pogledom na pašnik s konji. Pod toplimi sončnimi žarki boste lahko uživali v bogastvu vonjev in okusov številnih specialitet iz bio govejega mesa Angus.

Obiščite nas in se prepričajte, da so naši apartmaji med najbolj ugodnimi v Sloveniji. Izberite apartma na samem in se popolnoma odklopite od današnjega hitrega načina življenja.

Več o jahalni šoli:https://www.vsi.si/grad-prestranek/jahalna-sola

JAHANJE ZA OTROKE

OSKRBA KONJ