Goveji steak iz govejega mesa Angus med najbolj cenjenimi

Vam je morda zadišal goveji steak? Pravega sočnega zrezka po ameriškem zgledu človek ne je vsak dan, zato je pomembno, da si tistikrat privoščimo in izberemo kakovosten, četudi malo dražji kos mesa. Med gurmani so še zlasti cenjene številne specialitete iz govejega mesa Angus, ki je zelo cenjeno zaradi svojega genetskega potenciala in celoletne paše. Celoletna paša govedi in ekološka reja dajeta mesu prijetno svežino in okus. Meso vsebuje manj maščob in je lepo strukturirano.

Goveji steak na žaru se prileže v vseh letnih časih

V vročem poletju sicer najbokj prevladujejo sadje, zelenjava in morski sadeži, a kljub temu si tudi v tem času zaželimo mesa v pravem pomenu besede. To še zlasti velja za sočen goveji steak na žaru. Vrtni žar je že tako ali tako v sezonskem obratovanju, zato pečenje ne bi smelo biti problem. Če pa žara nimamo, bo konvencionalni način v ponvi ravno tako zalegel.


Za dober steak na žaru je v prvi vrsti pomembno, kateri del govejega mesa (bo to goveje stegno?) bomo izbrali za steak in kako dobro je meso uležano. Goveje meso Angus vas v nobenem pogledu ne bo razočaralo. V poletnem času ste lepo vabljeni na atraktivno veliko zunanjo teraso, s pogledom na pašnik s konji. Odani z naravo boste lahko lovili sončne žarke ter uživali v bogastvu vonjev in okusov številnih specialitet iz bio govejega mesa Angus, vzrejenega na Posestvu Grad Prestranek.
Poleg govejega steaka na žaru lahko poskusite tudi domač golaž, pleskavice in čevapčiče, ki jih izdelujemo sami, in še veliko drugih dobrot.

Goveji steak na žaru Goveji steak v omaki

Grad Prestranek bo s svojo kulinarično ponudbo očaral vaše brbončice

V domačem ambientu gostilnice Na Gradu nudimo pestro izbiro jedi in pijač. Pridružite se nam na terasi, kjer boste obdani z naravo, v bogastvu vonjev in okusov lahko poskusili eno od številnih hišnih specialitet. Naj bo to goveji steak na žaru ali pa goveji steak v omaki, prepričani smo, da bodo vaše brbončice navdušene nad okusom.
Obiščite nas.

Več o jahanju za otroke:https://www.vsi.si/grad-prestranek/jahanje-za-otroke

JAHALNA ŠOLA

APARTMAJI GRAD PRESTRANEK