Jahanje konjev na Primorskem ali v okolici Ljubljane: pridite na pol poti


Jahanje je tudi v Sloveniji izredno priljubljeno, saj so konji znani tudi kot izredno terapevtsko orodje za reševanje marsikaterih težav. Jahanje konjev je ena tistih izkušenj, ki se jo boste spominjali vse življenje. Vabimo vas na Grad Prestranek, kjer boste lahko uživali v prekrasni naravi in okušali naše kulinarične dobrote, prav tako pa se boste lahko preizkusili v jahanju. Če iščete primeren jahalni center oziroma kraj, kjer ponujajo jahanje v okolici Ljubljane ali na Primorskem, imamo za vas rešitev. Grad Prestranek se nahaja ravno na pol poti med Ljubljano in srcem Primorske, zato vas vabimo, da se ustavite pri nas. Vse informacije o jahanju konj na našem posestvu vam bomo z veseljem posredovali ob vašem obisku, veseli pa bomo tudi vašega telefonskega klica.

Jahanje konjev v okolici Ljubljana

Jahanje konjev in programi jahalne šole


V naši jahalni šoli vam ponujamo različne tečaje in programe jahanja, med drugim tudi pridobitev konjeniške tekmovalne licence. Poleg tečaja jahanja za otroke pa lahko svojega otroka pripeljete na 15-minutno jahanje za otroke, ki poteka okoli posestva ali na jahališču. Prav tako priljubljeno je jahanje na islandskem ali na športnem konju, ki traja 45 minut in poteka v skupini. Odločite pa se lahko tudi za individualno jahanje. Jahači, ki si želijo občasno jahati konje ali se usposabljati za določen namen, lahko najamejo konja in učitelja jahanja.


Terensko jahanje konjev in terapija s pomočjo konja


Jahanje je v vsakem pogledu terapija tako za telo, kakor tudi za duha. Jahanja poteka po peščenih poteh okrog posestva. Terensko jahanje je namenjeno jahačem od 12. leta dalje, ki jahajo samostojno. Ponujamo vam tudi terapijo s pomočjo konja. Jahanje je izredno pozitivna izkušnja v vseh pogledih, saj jahanje vpliva na izboljšanje drže, ravnotežja. Z jahanjem konj krepite občutek za simetrijo, povečate gibljivost, izboljšate koordinacijo in še mnogo več. Nahajamo se na Primorskem, v neposredni bližini oziroma okolici Ljubljane. Obiščite nas tudi vi.

Več o islandskih konjih:http://gradprestranek.si/konjenistvo/islandski-konji/

NASTANITVE NA GRADU PRESTRANEK

Jahanje Primorska