Jahanje za otroke: tečaj jahanja konj za otroke v jahalni šoli Grad Prestranek

Jahanje za otroke Grad PrestranekJahanje za otroke v obliki tečaja jahanja konj za otroke po ugodnem ceniku ponujamo tudi na Gradu Prestranek. Naša jahalna šola ima dolgo tradicijo, nepogrešljivi v jahalni šoli pa so islandski in tudi športni konji. Otroci imajo radi živali, za konje pa je splošno znano, da imajo tudi terapevtske učinke. Zato vas vabimo, da svoje otroke pripeljete in jim omogočite jahanje konj. Jahanje je za otroke neopisljivo doživetje, ki se ga bodo spominjali vse življenje. Na naši spletni strani si lahko ogledate program tečaja jahanja za otroke in se dogovorite za termin. Jahalna šola vabi vse navdušence konj in jahanja konj, da se nam pridružijo.


Tečaj jahanja za otroke v jahalni šoli na Gradu Prestranek


Tečaj jahanja za otroke v naši jahalni šoli vam ponuja možnost, da se poleg jahanja konj naučite tudi konjeniških znanj, kot so oskrba konja, sedlanje, uzdanje, delo na tleh s konjem in še mnogo več. Tečaj jahanja za otroke poteka celo šolsko leto po vnaprej dogovorjenem urniku. Jahanje za otroke oziroma program za otroke je namenjen otrokom in mladini do 18. leta. Glede na starost in znanje, ki ga že imate ali nimate, vam ponujamo naslednje programe: Začetni tečaj (Program bronasta podkvica in Program Srebrna podkvica), ki je namenjen otrokom od 7. leta starosti, kjer bodo otroci poleg jahanja konj osvojili osnovno znanje s področja anatomije, prehrane in oskrbe konj. Nadaljevali tečaj jahanja za otroke pa je namenjen otrokom po zaključku začetnega tečaja.

Tečaj jahanja za otroke Grad Prestranek

Jahalna šola in ostali program


Poleg jahanja za otroke vam ponujamo tudi tečaje za pridobitev konjeniške tekmovalne licence. Na izbiro pa so še 15-minutno jahanje za otroke, ki je namenjeno otrokom od 4. leta starosti dalje. Jahanje za otroke poteka na posestvu ali jahališču, kjer izvajamo vaje v koraku. Odločite se lahko tudi za uro jahanja na islandskem ali športnem konju, individualne ure jahanja konj in terensko jahanje.

GOSTILNICA NA GRADU