Šola jahanja za otroke in odrasle - izredno ugoden cenik in cene v Sloveniji

Šola jahanja za otroke, pa tudi za odrasle, se nahaja na prekrasnem posestvu Grad Prestranek, idilični lokaciji nedaleč od Postojne in svetovno znane Postojnske jame. Posestvo je obkroženo s travniki in gozdovi, na posestvu pa boste doživeli pristen stik z naravo in s konji. Turistični del ponudbe Gradu Prestranek predstavlja Gostilnica z apartmaji in konjeniškim centrom ter zgodovinsko pomembnim gradom Prestranek. Kmetijski del posestva se razprostira na kar 300 hektarjih obdelovalnih površin, usmerjeni pa smo predvsem v predelavo ekološkega mleka, žit in vzrejo goveda Nemški črni Angus. Poleg šole jahanja vam Grad Prestranek ponuja tudi prenočišča, in sicer lahko prenočite v šestih apartmajih, ki so opremljeni s kuhinjsko nišo in kopalnico. Prav tako pa lahko uživate v odlični kulinarični ponudbi. Na posestvu, kjer se nahaja izredno kakovostna šola jahanja v Sloveniji, boste doživeli pristen stik s konji in z naravo. Cenik in cene naše jahalne šole za otroke in odrasle so zelo ugodne. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo predstavili cenik.

VEČ O ISLANDSKIH KONJIH

Šola jahanja za otroke - doživite pristen stik s konji


Šola jahanja za otroke in mladostnike, pa tudi za odrasle, vas lahko nauči veliko o teh plemenitih živalih. Ne le, da boste osvojili osnovna konjeniška znanja in se naučili jahanja, v vodenih programih otroci in ostali pridobivajo različna znanja, ki so ključnega pomena za gradnjo ustreznega odnosa do konj ter za varno udejstvovanje tako v konjeniškem športu kot tudi pri drugih aktivnostih s konji. Osnovna znanja, ki jih otroci v šoli jahanja za otroke osvojijo, so: oskrba konja, sedlanje, uzdanje, delo na tleh s konjem. Šola jahanja poteka preko celega šolskega leta, in sicer 1x ali 2x tedensko po vnaprej dogovorjenem urniku. Programi v šoli jahanja za otroke so namenjeni šolskim otrokom in mladini do 18. leta. Jahanje poteka v skupini do 5 jahačev. V naši šoli jahanja, podobno kakor v ostalih šolah jahanja v Sloveniji, imajo jahači možnost pridobitve nazivov Jahač 1 in Jahač 2 po programi KZS-SKA. Za vse informacije o ceniku oziroma ceni šole jahanja za otroke, nas pokličite ali obiščite na našem Posestvu, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

šole jahanja v SlovenijiŠola jahanja cenik

Šola jahanja: ugoden cenik in pestri jahalni programi


V naši šoli jahanja v Prestranku vam glede na starost in stopnji znanja ponujamo naslednje programe, ki se med seboj nadgrajujejo po znanju. Cenik oziroma cene v naši šoli jahanja so ugodne, konkurenčne ostalim jahalnim šolam v Sloveniji. V šoli jahanja za otroke vam ponujamo naslednje programe: Začetni tečaj Program Bronasta podkvica in Program Srebrna podkvica - začetni tečaj je namenjen otrokom od 7. leta starosti dalje. V naši šoli jahanja otroci na začetnem tečaju pridobijo osnovno znanje s področja etologije, prehrane, anatomije, oskrbe in priprave konj na jahanje. Nadaljevalni tečaj šole jahanja na Gradu Prestranek obsega Program Zlata podkvica, Izpit Jahač 1 in Izpit Jahač 2. Nadaljevalni tečaj je namenjen otrokom, ki so uspešno zaključili začetni tečaj šole jahanja za otroke. Na nadaljevalnem tečaju šole jahanja v Prestranku v Sloveniji pridobijo oziroma dopolnijo znanje, ki so ga pridobili skozi dosedanje ure jahanja. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije.

Pridobitev tekmovalne licence v jahalni šoli


V šoli jahanja na Gradu Prestranek lahko pridobite tudi konjeniške tekmovalne licence. Namen pridobitve licence je usmerjen v tekmovalno jahanje oziroma pridobitev tekmovalne licence KZS in FEI za dresuro in/ali preskakovanje ovir. Pouk poteka v manjših skupinah do 3 udeležence.

Ostali programi v šoli jahanja


Poleg omenjenih programov vam v šoli jahanja ponujamo tudi ostale programe, med drugim tudi 15 minutno jahanje za otroke, ure jahanja na islandskem ali športnem konju, individualne ure jahanja in terensko jahanje. Vse programe v šoli jahanja izvajamo s primerno opremo (dolge hlače, zaprta obutev), za čelado pa poskrbimo mi. Več nahttp://gradprestranek.si/