Klima naprava vrhunske kvalitete: akcija klimatske naprave

 

Klima naprava omogoča optimalno kvaliteto bivanja vse leto. Tako se vam nakup klime vsekakor splača, saj bo zrak v stanovanju v poletnih mesecih prijetno hladen, zato boste lahko nemoteno opravljali različna dela. Seveda pa se lahko klima naprava uporablja tudi v hladnejšem obdobju, za ogrevanje prostorov, podobno kot klasična toplotna črpalka za stanovanje.

 

UGODNE CENE TOPLOTNIH ČRPALK

 

nakup klimeEstetsko dovršena in energetsko učinkovita klima naprava LG

 

Odločitev za nakup klime je povezana z neizogibnim vprašanjem, katero napravo izbrati. V podjetju Iblo smo prepričani, da je klima naprava LG ena najboljših izbir, ne glede na vaše konkretne zahteve. To so namreč vrhunske naprave, ki jih odlikuje estetsko dovršen dizajn, obenem pa klima naprava LG poskrbi za visoko stopnjo učinkovitosti pri izrabi energije. Klima naprava LG je na voljo v različnih izvedbah (stenske, talno-stropne, kasetne …), uporablja pa se lahko tudi v večjih, javnih ali poslovnih prostorih, kjer je potrebna še posebej zmogljiva klima. Montaža klimatske naprave, ki jo izvedejo naši izkušeni monterji (ti se udeležujejo tudi rednih izobraževanj pri proizvajalcu), poskrbi za optimalno delovanje naprave. Možnost nakupa klimatske naprave z montažo je tako vsekakor dragocena.

 

klima napravaNaj vam ne uide naša akcija: klimatske naprave po neverjetnih cenah!

 

Klima naprava LG vam je na voljo po zelo dostopnih cenah, še posebej ugoden nakup pa omogoča naša akcija klimatske naprave. Klimatske naprave z montažo so takrat neverjetno poceni, zato bi bilo škoda, da bi zamudili naše posebne ponudbe. Vas zanima, kdaj bo potekala naslednja akcija klimatske naprave? Klimatske naprave z montažo, ki jih lahko kupite po posebni, akcijski ceni, si lahko ogledate na naši spletni strani. Z rednim spremljanjem ponudbe boste poskrbeli, da vam ne bo ušla nobena akcija. Klimatske naprave vrhunske kvalitete so zdaj na dosegu roke! Že kmalu vas bo lahko razveseljevala lastna klima. Montaža bo hitra in profesionalna, zelo enostavno pa je tudi vzdrževanje ter upravljanje naprav. Opozorimo naj še, da vam nudimo tudi izjemno učinkovite toplotne črpalke, cenik pa je tudi v tem primeru zelo ugoden. Več preberite na: http://www.vsi.si/iblo/klima

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
klima naprava, akcija klimatske naprave 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA