Garancija klime IBLOCena klimatskih naprav zelo ugodna, poleg tega pa še izjemno dolga garancija na klime

Cena klimatskih naprav (Prestige) je pogosto eden glavnih kriterijev pri nakupu. To je seveda razumljivo, a kljub temu vam priporočamo, da se pri izbiri ne prenaglite. Dandanes so vam na voljo tudi zelo poceni klimatske naprave, katerih kakovost pa je žal vprašljiva, s tem pa je povezana tudi precej kratka garancija na klime, ki so sumljivo poceni. Preden se dokončno odločite, skrbno preučite ponudbo. To vam lahko prihrani kar nekaj težav.


Zakaj je naša cena klimatskih naprav še posebej ugodna?

V podjetju Iblo vam ponujamo kakovostne klimatske naprave, ki jih obenem odlikuje tudi dostopna cena. Klimatskih naprav v naš prodajni program ne uvrščamo naključno, ampak so naše odločitve plod strokovnega znanja in več kot 20-letnih izkušenj na tem področju. Cena klimatskih naprav, ki vam jo ponujamo, je po našem mnenju ena najugodnejših ta hip, saj gre za naprave vrhunske kakovosti, ki vam bodo služile še dolga leta. Ugodno razmerje med ceno klimatskih naprav ter njihovo zmogljivostjo oziroma učinkovitostjo je tisto, ki je prepričalo že številne zadovoljne kupce naših klimatskih naprav. Načeloma so to naprave znamke LG, enega najbolj priznanih proizvajalcev v svetovnem merilu. Tako vsakodnevno dokazujemo, da so lahko tudi poceni klimatske naprave izjemno kvalitetne, obenem pa tudi varčne. Pri primerjavi cene klimatskih naprav morate namreč vedno primerjati tudi njihovo porabo. Šele tako boste dobili realnejši vpogled v to, koliko vas bo določena klimatska naprava resnično stala.

 

STROPNA KLIMATSKA NAPRAVA

Cene klimatskih naprav in garancija


Zagotovljena večletna garancija: klime so dolgoročna investicija

Našo prepričanost v kakovost ponudbe med drugim odraža tudi garancija. Klime, kupljene pri nas, so namreč nakup brez tveganja, saj vam nudimo nadpovprečno dolgo garancijo na vse klime. Poleg klimatskih naprav pa vam ponujamo tudi različne vrste toplotnih črpalk, med njimi tudi sanitarne toplotne črpalke. Verjamemo, da smo prava izbira za vse, ki vas zanima ugodna cena za najboljše toplotne črpalke in klimatske naprave.

 

v naši ponudbi tudi različne vrste toplotnih črpalk.

 

TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODAVPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
cena klimatskih naprav, garancija klime
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA