Akcija kuhinje in poceni kuhinja ne pomeni cenenosti

 

Poceni kuhinja ni vedno sinonim za nizko kakovost. V podjetju Mizarstvo Avbelj želimo našim kupcem zagotoviti najvišjo kakovost za najnižjo možno ceno. Cena kuhinj niha od ponudnika do ponudnika, pri nas pa vam na določene znamke nudimo neverjetne popuste. Oglejte si našo spletno stran in videli boste, da je cena naših kuhinj najugodnejša (akcija kuhinj). Izbira znamk in modelov kuhinj je velika, izdelujemo pa tudi kuhinje po meri za vaše največje zadovoljstvo. Za cenik kuhinj nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite!

 

Ugodne kuhinje po meri Poceni kuhinja po meri

 

Poceni kuhinja – cena kuhinj


Cena kuhinj ni odvisna samo od marže ponudnika. Nanjo najbolj vpliva:

  • izbira potrebnih elementov, ki se razlikujejo glede na dimenzije in namen uporabe (predal, predal s posebnimi dodatnimi prekati, tako imenovana lekarniška omarica z različnim številom polic oz. košaric in podobno,
  • postavitev kuhinje: cena kuhinj niha glede na preprosto ali zapleteno postavitev (veliko kotov, različni viseči elementi, količina elementov, itd.
  • in izvedba montaže, kar je tudi pomemben dejavnik.

 

Nekatere kuhinje lahko pri nas kupite tudi na tekoči meter, kar poenostavi nakup in izbiro! Oglejte si tudi kuhinje v akciji: nudimo visoke popuste na kuhinje.  Najugodnejša pa je odprodaja razstavnih eksponatov.

 

Ugodne kuhinje niso vedno poceni kuhinje


Ugodne kuhinje oz. poceni kuhinje so naš zaščitni znak. Ponujamo različne tipe kuhinj: odprta kuhinja, klasična kuhinja, moderna kuhinja, kmečka kuhinja in še in še. Za vas želimo samo najboljše, zato vam zagotavljamo najboljšo izvedbo – od načrtovanja (izris kuhinje in svetovanje) do končne postavitve. Naši izvrstni monterji poskrbijo, da je po njihovem odhodu kuhinja pripravljena za uporabo. Kvalitetno, ugodno in trpežno: izberite poceni kuhinje visoke kakovosti v naši prodajalni.

 

Kontaktirajte nas:

  • osebno: na Stegne 1, 1251 Moravče,
  • virtualno: pošljite email na info@mizarstvo-avbelj.si,
  • ali preko telefona: 041 641446.


Naš delovnik je prilagojen sodobnim zahtevam.


Mizarstvo Avbelj | Ugodne kuhinje in akcija kuhinj - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 1
1251 Moravče
Spletna stran
E-pošta
041 641 446
Seznam fraz
cena kuhinj, poceni kuhinja, kuhinja akcija, kuhinje v akciji, cenik kuhinj, kuhinje ugodno, ugodne kuhinje
ZEMLJEVID