Pošlji povpraševanje

Finančni lizing vozil

Vrste finančnih lizingov

Finančni lizing vozil je pravzaprav oblika najema. Njegova najpomembnejša značilnost je, da lizingojemalec do dneva, ko je finančni lizing za avto ali nepremičnino poplačan, ni lastnik vozila, temveč je to lizingodajalec. Pred kreditom ima finančni lizing vozil prednost, saj je postopek pridobitve enostavnejši. Če želite preveriti, kakšne so vaše možnosti za finančni lizing, naredite informativni izračun na naši spletni strani.


Finančni lizing za avto, tovorno vozilo, kmetijske stroje ali opremo

Poleg zgoraj omenjenega je obstajajo še druge oblike finančnega lizinga, npr.:
- finančni leasing z ostankom vrednosti
- finančni leasing z različnimi načini odplačevanja (mesečno, kvartalno, polletno, letno) in
- finančni leasing s fiksnimi obroki


Izračun, ki ga boste izvedli na naši spletni strani, naj bo osnova za vašo odločitev. V vsakem primeru pa se za sklenitev pogodbe za finančni lizing vozil, tovornih vozil, strojev, opreme oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer bomo pripravili ponudbo po vaši meri.


Finančni in operativni lizing za pravne in fizične osebe

Finančni lizing je primeren za tiste lizingojemalce, ki nameravajo po izteku lizinga postati lastniki predmeta lizinga. Operativni leasing pa je namenjen tistim drugim, ki želijo vozilo, opremo ali nepremičnino zgolj uporabljati, ne pa tudi postati lastnik. Tako fizični kot operativni lizing sta namenjena tako pravnim kot fizičnim osebam. Izračun pa vam bo pomagal pri odločitvi, kakšen obrok boste plačevali in kako dolgo.


Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!