Pošlji povpraševanje

Ugoden VBS leasing - najugodnejši način za financiranje vozil

Iščete najugodnejši leasing za financiranje nakupa avtomobila? Posodabljate v podjetju park vozil in iščete ugodno financiranje? Bi vzeli proizvodne stroje ali IT opremo na ugoden lizing? Tovrstno financiranje je vedno bolj privlačno tako za pravne kot tudi za fizične osebe. Ugoden VBS leasing lahko pridobite tudi, če imate nekoliko manjšo kreditno sposobnost in brez dodatnega zavarovanja. Poleg tega leasing financiranje ne znižuje vašega kreditnega potenciala. Za najugodnejši leasing nas obiščite v VBS Leasing.


Ugoden leasing - financiranje avtomobila in drugih vozil ali opreme

Ugoden leasing je dobrodošel način za financiranje vozil in drugih premičnin ali nepremičnin. Lizing je posebno financiranje uporabe premičnin (avtomobila, motorja, strojne in druge opreme) in nepremičnin. Leasing financiranje ima elemente najemnega in posojilnega razmerja, čeprav ni popolnoma ne eno ne drugo. Za lizing financiranje v Sloveniji uporabljamo različna imenovanja: (dolgoročni) najem, zakup. Leasing financiranje je tako dejansko investiranje lizingodajalca v korist uporabnika, pri čemer pa je lizingodajalec zaščiten pred neizpolnjevanjem obveznosti uporabnika, saj obdrži lastništvo nad predmetom lizinga. Tovrstno financiranje se od kredita razlikuje v zavarovanju terjatve do upnika (lizingodajalca). Dodatna zavarovanja niso potrebna, saj je predmet pogodbe lastnina lizingodajalca. Torej, če se odločite za naš ugoden VBS leasing za financiranje avtomobila, motorja ali drugih vozil in opreme, bomo v VBS Leasingu ostali lastnik tega vozila ali opreme do vašega odkupa ali vrnitve vozila ob prenehanju leasing pogodbe. V zameno pa vam omogočimo financiranje katerekoli znamke in modela novega ali rabljenega avtomobila ob po za vas ugodnih plačilnih pogojih (višina pologa, višina obrokov). Če iščete ugoden leasing premičnin, predlagamo, da se pri nas pozanimate, kaj je leasing in kakšne možnosti so na voljo za vas.


Ugoden leasing delovne opreme in pridobitev svežih sredstev za podjetje

Obstaja več oblik leasinga. Financiranje v obliki finančnega in operativnega lizinga sta dokaj splošna. Poznamo pa tudi »prodaj in zakupi« (sale and lease back) leasing. To je posebno lizing financiranje za podjetja, ki potrebujejo sveža finančna sredstva. Podjetje v tem primeru lizingodajalcu proda svoja vozila ali drugo opremo, ki jih nato takoj nazaj pridobi z ugodnim leasingom. Tako podjetje lahko pride do tekočih likvidnih sredstev za razbremenitev prezadolženosti ali za financiranje novih naložb. Na voljo smo vam s podrobnejšimi informacijami »prodaj in zakupi« lizing financiranja vozil in druge opreme. Imamo pa tudi obstoječo leasing ponudbo tovornih vozil, proizvodnje opreme, poljedelskih strojev in druge opreme. Nudimo ugoden leasing za vse našteto.

VBS - Lizing za fizične in pravne osebe

Nudimo vam ugoden leasing za lizing financiranje avtomobila, drugih vozil in različne opreme, če ste fizična ali pravna oseba. Pri nas pridobite ugoden leasing po hitrem postopku, ki vam omogoča finančno svobodo. Višina mesečnih obrokov za lizing finanicranje je odvisna od izbire vozila ali opreme, pologa in trajanja pogodbe. Tako vam pomagamo, da si natančno razporedite svoje stroške in način odplačevanja lizinga. Najugodnejši lizing dobite v VBS Leasing.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran ali naše poslovalnice!