Pošlji povpraševanje

Lizing osebnih vozil - zakaj in kdaj

Ste se že kdaj odločali za nakup vozila in razmišljali, da bi ga vzeli na lizing? Lizing osebnih vozil je v zadnjih letih postal zelo aktualen, predvsem zaradi določenih prednosti. Vseeno pa je potrebno pred sprejetjem odločitve premisliti o različnih dejavnikih. Med drugim o izbiri ponudnika, ki prodaja leasing vozila. To velja tako za lizing rabljenega vozila kot za nakup novega avtomobila na lizing. Pri nas vam nudimo ugoden lizing velike izbire osebnih vozil. Ponudbo rabljene opreme si lahko ogledate v e-trgovini VSB Leasing Store na naši spletni strani.


Finančni lizing osebnih vozil in operativni najem vozil in opreme

Obstajata dve obliki lizinga. Vozila za osebno uporabo običajno dobite s finančnim lizingom. Finančni leasing je podoben kreditu. Na obroke odplačujete nakup avta. Z razliko od kredita pa postanete lastnik avta šele po odplačanih obrokih, prej ste prej le njegov uporabnik. Druga oblika lizinga je operativni ali poslovni leasing, ki je bolj v uporabi za proizvodne in kmetijske stroje, ter drugo opremo.


Nakup avta na obroke: odplačevanje kredita ali lizinga

Odločitev za leasing je na koncu vaša. Odvisna je od tega, zakaj se odločate za nakup novega ali rabljenega avtomobila, velikost proračuna za nakup vozila in vaših voznih navad. Torej, preden se lotite naslednjega nakupa avtomobila - rabljenega ali novega vozila, se še enkrat pozanimajte o svojih možnostih o nakupu na obroke ali na leasing. Osnovne informaciji o leasingu dobite tudi na naši strani. Za natančen izračun, svetovanje in ponudbo za lizing osebnih vozil pa ste vabljeni v naše poslovalnice.