Pošlji povpraševanje

Avto na lizing - avtomobilski leasing z ugodnimi pogoji odplačevanja

Avtomobilski leasing je zelo enostaven način, kako priti do vozila, če nimate privarčevanega denarja zanj. Obisk poslovalnic VBS Leasing je izvrstna odločitev. Avtomobil namreč odplačujete na obroke, do odplačila pa je last lizingodajalca. Leasing za avto odplačujete s pogodbeno dogovorjenimi mesečnimi obroki.


Avto na obroke - leasing za nove in rabljene avtomobile

Velika večina avtomobilov, ki jih danes vidite na cesti, je kupljenih na lizing. Lizing za vozila je namreč nadvse praktičen in ugoden. Izberite si našo najbližjo poslovalnico in nas obiščite. Avto na lizing dobite pri nas zato je leasing odlična izbira za nakup novega vozila.


Avto na lizing - brez skrbi in velikih finančnih sprememb do avtomobila

Leasing avtomobila vam omogoča, da uporabljate avto, medtem ko odplačujete leasing. Višina obroka za avto na lizing je odvisna od vaših finančnih zmožnosti, trajanja pogodbe in seveda avtomobila, za katerega jemljete leasing. Tako je vaš mesečni strošek prilagojen vašim zmožnostim odplačevanja. Ker vam ponujamo avtomobilski leasing za stare in nove avtomobile, ne odlašajte z obiskom naše leasing hiše - avtomobili čakajo na vas.

Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!