Pošlji povpraševanje

Informativni izračun lizinga

Preverite lizing pri VBS Leasing

Izračun leasinga je posebna možnost, ki jo lahko izkoristite, preden se odločite za lizing pri VBS. Izračun leasinga lahko naredite kar sami, in sicer na naši spletni strani. Izberite možnost Informativni izračun lizinga. Odprlo se vam bo novo okno. Preden naredite izračun lizinga, morate izbrati med tremi vrstami lizinga (za osebna vozila, za tovorna vozila, za opremo). Nato povsem preprosto naredite izračun za lizing.


Podatki, ki so potrebni za informativni izračun za lizing pri VBS Leasing

Za izračun lizinga za osebna in tovorna vozila morate najprej izbrati, ali ste fizična ali pravna oseba. VBS izračun za lizing nato nadaljujete z vpisom vaših osebnih podatkov, in sicer le imena in priimka. Sledi izbira znamke in modela vozila. Na koncu vpišete še bruto (za izračun leasinga za osebna vozila) ali neto (za izračun lizinga za tovorna vozila) vrednost vozila, dobo odplačevanja in višino pologa. Kliknete le še Izračun in informativni izračun lizinga se bo izvedel.


Izračun lizinga za opremo | Medicinska in IT oprema na lizing

Informativni izračun lizinga je mogoč tudi za lizing za IT in medicinsko opremo. Enako kot za izračun leasinga za vozila vpišete oziroma izberete osnovne podatke o premičnini in kmalu boste prejeli informativni izračun za lizing pri VBS.


Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!