Pošlji povpraševanje

Kaj je lizing - VBS Leasing ponudba rabljenih vozil na kredit ali lizing

Pogoji za leasing in ponudba vozil pri VBS Leasing

Kaj je lizing ali leasing? Odgovor na to vprašanje je pravzaprav zelo enostaven. Definicija besede lizing izhaja iz pomena angleške besede »to lease«, ki pomeni najeti. Leasing je torej neke vrste najem z dopolnilom, da po odplačilu avtomobila ta lahko postane last lizingojemalca. VBS lizing ponudba se od ostalih razlikuje po tem, da je v dobršni meri prilagojena lizingojemalcu. Ponudba za leasing rabljenih in novih vozil je namreč popolnoma odvisna od posameznika oziroma pravne osebe, ki ji je namenjen VBS leasing.


Kaj je lizing | Vrste leasinga - finančni in operativni lizing

Kaj je pravzaprav lizing oziroma katere vrste lizinga obstajajo, se sprašuje veliko ljudi. Glavna tipa lizinga sta finančni in operativni lizing. Ponudba za lizing se nanaša tako na fizične kot na pravne osebe, leasing ponudba zajema tako lizing rabljenih kot novih vozil. Razlika je le v tem, da je operativni leasing poslovni najem, za tiste, ki jih ne zanima nakup, temveč le uporaba.


Kredit ali leasing - izberite najbolj ugodno ponudbo zase

Odločitev, kaj boste izbrali, kredit ali lizing, vam lahko olajša izračun kredita ali lizinga. Tako boste najbolje spoznali, kakšni so pogoji za lizing ali kredit in kakšna je VBS leasing ponudba.

Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!