Pošlji povpraševanje

Finančni leasing vozil

Značilnosti in pogoji

Finančni lizing vozil je posebna oblika financiranja. Zanj je značilno, da lizingojemalec odplačuje dogovorjeni znesek lizingodajalcu. Po določenem času oziroma ko je leasing poplačan, postane vozilo last lizingojemalca. Izračun za finančni leasing lahko opravite tudi na naši spletni strani še preden se odločite zanj.


Izračun za finančni lizing naredite vnaprej

Preden se odločite za leasing vozil, pretehtajte svoje možnosti. Izračun za finančni leasing lahko naredite sami, ali pa za pomoč prosite naše komercialiste. Ker je naš cilj, da vas finančni leasing čim manj obremenjuje, boste glede na izračun lahko izbrali vrsto finančnega leasinga, ki vam najbolj ustreza:
- finančni lizing z ostankom vrednosti,
- finančni lizing z različnimi načini odplačevanja (mesečno, kvartalno, polletno, letno),
- finančni lizing s fiksnimi obroki.


Finančni leasing vozil za fizične in pravne osebe

Finančni lizing je na voljo tako za fizične kot za pravne osebe. V obeh primerih je za finančni leasing treba narediti izračun, na podlagi katerega se stranka odloči za finančni leasing vozil. Finančni lizing pa se seveda glede na to, ali je prosilec fizična ali pravna oseba, nekoliko razlikuje, predvsem zato, ker pravna oseba obračunava amortizacijo in mora upoštevati zakone v zvezi z DDV-jem. V vsakem primeru pa bo lizing prilagojen potrebam posamezne stranke.

Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!