Pošlji povpraševanje

Avto na obroke - nakup vozila na lizing

Je čas za nakup novega avtomobila? Ali pa iščete priložnost za ugoden nakup rabljenega vozila? Bi želeli plačilo avta na obroke? Potem je nakup avtomobila na lizing prava izbira. Naša dejavnost je leasing prodaja vozil. Nakup avta na obroke še nikoli ni bil tako hiter in enostaven. Pozabite na kredit, naj bo vaš naslednji nakup avtomobila na lizing. Plačujte avto na obroke, katerih višino ste sami določili.


Avto na obroke ali plačilo v enem kosu - prednosti nakupa vozila na lizing

Nakup avtomobila ali drugega tipa vozila (motor, tovornjak...) na lizing je lahko podoben kreditnemu odplačevanju (finančni leasing) ali pa dolgoročnemu najemu (operativni leasing). Pri prvem ste, ko je za vami zadnji obrok plačila, lastnik vozila, pri drugem pa vozilo vrnete lizingodajalcu. Nakup vozila na lizing se od kredita in najema razlikuje v tem, da je ugodnejši in enostavnejši za sklenitev. Avto oz. drugo vozilo prav tako odplačujete na obroke, katerih višina je odvisna od trajanja leasinga in pologa. Naša prodaja rabljenih in novih leasing vozil je priložnost za ugoden nakup avta na obroke.


Prodaja leasing vozila: kako se pravilno odločiti za ponudnika pri nakupu avtomobila na lizing?

Vaša izkušnja pri nakupu rabljenega ali novega avtomobila na lizing je odvisna predvsem od pravilne izbire ponudnika. V našem podjetju VBS Leasing imamo bogate izkušnje na področju na zadovoljstvu strank in medsebojnem razumevanju in zaupanju. Večina nas danes kupuje avto na obroke, zato je leasing prodaja vozil v razcvetu. Ker se zavedamo, da nismo edino podjetje, vam dajemo nekaj nasvetov, kaj primerjati, ko kupujete avto na obroke:
- možnosti višine pologa ob podpisu pogodbe in ali lahko dobite avto na obroke
- pogoji pogodbe in plačilo na obroke (višina obrokov, število obrokov,...)
- dodatni pogoji
- popusti na zavarovanje


Pomembna pa je predvsem prilagodljivost lizingodajalca. Plačilo na obroke pomeni obveznost, ki vas bo spremljala še nekaj let. Takšno plačilo pa od vas zahteva tudi, da premislite tudi o vaših prihodnjih finančnih tokovih. In pri tem vam znamo svetovati.


Prodaja rabljenih vozil preko spleta: nakup avta za pravne osebe iz udobja pisarne

Prodaja rabljenih vozil in ostale opreme iz naše ponudbe se je preselila tudi na našo spletno stran. Omogočamo vam nakup rabljenega vozila v naši spletni prodajalni VBS Leasing Store. Spletna e-prodaja je namenjena izključno e-trgovanju pravnih oseb z rabljeno opremo. Prodaja rabljenih vozil in opreme zajema med drugim osebna in tovorna vozila, gradbene stroje, ter razne proizvodne in kmetijske stroje. Za nakup rabljenega vozila se potegujete ali z oddajo nakupne cene, ki je lahko različna od izhodiščne cene ali pa s sodelovanjem v spletni dražbi, kjer se potegujete za nakup vozila z višanjem izklicne cene. Za nakup novega avtomobila ali če ste fizična oseba pa lahko stran uporabite za referenco naše ponudbe rabljenih vozil.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran ali naše poslovalnice!