Pošlji povpraševanje

Informativni izračun leasinga za avto

Izračun leasinga, bodisi finančnega ali operativnega, je za nekatere od vas prvi korak k uresničitvi želje po boljšem vozilu, spet za druge edina preostala možnost za nakup nujno potrebnega rabljenega vozila. Ne obstajajo pravila, ki bi določevala, kdaj je primernejši lizing in kdaj nakup. Svetovalec vam lahko predstavi pogoje in pripravi izračun leasinga za vaš avto, motor, proizvodni stroj ali opremo. Informativni izračun VBS finančnega leasinga (lizinga) pa si lahko na naši spletni strani naredite tudi sami. V kolikor se za lizing odločate v vlogi pravne osebe, se z računovodjo ali našim svetovalcem za VBS leasing posvetujte tudi glede ugodnosti lizinga pri izračunu davkov.


Informativni izračun finančnega leasinga za avto ali drugo vozilo

Izračun leasinga za avto vam omogočamo že na naši spletni strani. Gre za informativni izračun finančnega lizinga. Za operativni leasing izračun in natančni izračun finančnega leasinga se obrnite neposredno na naše poslovalnice. Za informativni izračun leasinga pri VBS potrebujete določiti:
- bruto nabavno vrednost vozila,
- dobo oz. trajanje lizinga in
- odstotek vrednosti vozila za polog.


Obrazec na spletni strani leasing izračun VBS nato opravi informativni izračun mesečnega obroka lizinga, števila obrokov, bruto pologa in vrednost vseh plačil z odstotkom preplačil. Če razmišljate o nakupu rabljenega vozila na lizing, lahko za pridobitev podatkov potrebnih za izračun leasinga preverite tudi ponudbo naših rabljenih vozil. Finančni lizing vam omogoča nižji začetni znesek za nakup vozila, izračun nižjih mesečnih obrokov (napram kreditnim), lažji prehod na novo vozilo in ugodnosti pri zavarovanjih (tudi 50 % popusti).


Izračun leasinga - operativni izračun za delovna sredstva in opremo

Operativni leasing je namenjen predvsem poslovnim subjektom za nakup vozil, strojev in opreme. Izračun naredimo v VBS leasingu in vam pripravimo pogodbo z najustreznejšim modelom financiranja. Ni vezan na proizvajalce ali tip opreme, zato lahko izberete, kar potrebujete, a bi bil za vaše podjetje nakup drugače prevelika naložba. Obenem operativni leasing ne bremeni vaše kreditne sposobnosti in omogoča vašo likvidnost. Izračun vam pripravimo tudi za lizing po načelu »sale and lease back«. Gre za odkup vaše opreme, ki jo nato takoj najamete z lizingom. S tem pridobite sredstva za nove naložbe ali za premostitev težavnega obdobja. Vprašajte nas za informativni izračun lizinga za iskana vozila ali opremo.


Od brezplačnega informativnega izračuna lizinga do strokovnega poslovnega partnerja

Izračun leasinga je prvi korak k našemu skupnemu sodelovanju. VBS Leasing smo podjetje mladih, dinamičnih in strokovno usposobljenih sodelavcev, z izkušnjami na področju lizinga. Strokovno in hitro vam pripravimo najugodnejši izračun financiranja, ki bo pripomogel k uresničitvi vaših načrtov. Naše poslanstvo je, da vam s pomočjo leasinga izboljšamo možnosti investiranja in vas obenem informiramo o prednosti finančnega in operativnega leasinga. vabljeni ste, da si na VBS spletni strani preberete še več informacij o leasingu in si natisnete informativni izračun lizinga za vaš sanjski avto!

Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!