Pošlji povpraševanje

Operativni lizing za fizične in pravne osebe

Lizing je posebna oblika financiranja, kjer oseba dobi opremo ali nepremičnino v uporabo za določen čas in ob določenem denarnem nadomestilu. Ves čas trajanja pogodbe pa je lastnik izbranega predmeta - vozila ali nepremičnine - lizingodajalec in ne lizingojemalec. Ob poteku pogodbenega razmerja pa predmet pogodbe preide v roke lizingojemalca. Poznamo več vrst lizinga - najpogostejša sta finančni in operativni lizing. Operativni lizing je oblika financiranja, ki je namenjena tistim osebam, ki jih ne zanima lastništvo nad predmetom lizinga, temveč zgolj uporaba le-tega. Doba lizing najema je mogoča za najmanj 24 mesecev ali največ 60 mesecev. Uporaba in sprotno plačevanje DDV-ja omogočata tudi nižje obroke mesečne najemnine. Začetno plačilo pa je odvisno od predmeta pogodbe, bonitete in plačilne sposobnosti lizingojemalca, ter predvidene dobe in intenzivnosti uporabe predmeta. Po preteku pogodbenega razmerja se lizingojemalec lahko odloči, da predmet pogodbe odkupi, vrne lizingodajalcu ali pa podaljša najem. Ves čas trajanja pogodbe pa je predmet v lasti lizingodajalca.


VBS leasing - stranki prilagojen način financiranja

VBS leasing je ekipa mladih, dinamičnih in strokovno usposobljenih sodelavcev. Verjamemo v medsebojne odnose, povezuje pa nas zaupanje. V nas boste našli zaupanja vrednega in zanesljivega finančnega partnerja, ki vam bo pomagal pri uresničevanju želja in načrtov v najkrajšem možnem času ter z vam prilagojenim načinom financiranja. Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnosti smo kos tudi najzahtevnejšim projektom financiranja. Nudimo vam najugodnejši finančni in operativni lizing za nakup vozil. Možen je tako za pravne kot fizične osebe.


Operativni lizing za fizične osebe - izračun

Na naši spletni strani si boste lahko s pomočjo pripravljenega obrazca sami izračunali operativni lizing za osebna ali tovorna vozila ter opremo. Najprej označite tip komitenta: ali ste fizična ali pravna oseba ali samostojni podjetnik. Nato vnesite matične podatke, kot sta ime in priimek, nato pa še finančne podatke predmeta, ki ga želite - na primer njegovo nabavno vrednost. Vnesite še dobo najema in višino pologa, ter kliknite na izračun. Informativni izračun za operativni lizing se vam bo izpisal na ekranu.


Najugodnejši lizing za nakup vozil

VBS leasing vam ponuja najugodnejši lizing za nakup vozil oziroma operativni lizing za samo uporabo. Za vas imamo pripravljeno spletno prodajo osebnih in tovornih vozil na VBS Leasing Store, kjer je pestra ponudba novih in rabljenih vozil.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran ali naše poslovalnice!