Pošlji povpraševanje

Informativni izračun leasinga za avto

Izračun leasinga za vaš avto , tovorno vozilo ali kmetijski stroj

V VBS vam ponujamo leasing, za katerega lahko informativni izračun naredite kar sami. Izberete si lahko finančni ali operativni leasing, odvisno od tega, ali želite po koncu odplačevanja postati lastnik vozila ali ne. Izračun leasinga lahko opravijo fizične in pravne osebe. Informativni izračun za leasing svetujemo fizičnim in pravnim osebam za katero koli vozilo: avto kmetijsko mehanizacijo ali tovorno vozilo.


Zakaj informativni izračun leasinga pri VBS? Da se boste lažje odločili.

Informativni izračun za leasing pri VBS je nadvse smiselna izbira, saj boste tako natančno vedeli, kakšen leasing je za vas najustreznejši (finančni ali operativni). Potem pa le veselo na delo - obiščite spletno stran VBS Leasing, poiščite povezavo za izračun in se prepričajte sami. VBS je zanesljivo najugodnejši leasing, ki se povsem prilagodi željam in potrebam stranke. Obroki in čas odplačevanja bodo oblikovani posebej za vas, tako da bo finančni ali operativni leasing za vas čim manj stresen.


Izračun leasinga za IT opremo, medicinsko in drugo opremo

Informativni izračun leasinga lahko pri VBS naredite ne samo za avto, tovorno vozilo ali mehanizacijo, temveč tudi za različno opremo, od informacijske tehnologije do medicinske opreme. Izračun leasinga je zgolj informativen, zato v vsakem primeru obiščite še poslovalnico v Ljubljani, Mariboru, Velenju in Kopru, kjer se bomo natančno dogovorili, kakšen leasing je za vas najustreznejši. Kaj je lizing?