Pošlji povpraševanje

Poslovni najem - ponudba VBS poslovnih najemov

Ste se znašli pred poslovno odločitvijo investiranja v novo osebno ali tovorno vozilo ali drugo mehanizacijo? Se odločate o leasing najemu vozil? Ste v dilemi, ali bi se odločili za poslovni ali finančni najem vozila? Obiščite VBS poslovalnice in se pozanimajte o naši ponudbi za VBS poslovni najem in lizing vozil.


Poslovni najem avtomobila, drugega vozila ali delovnega sredstva

Lizing prodaja in najem se povečujeta. Lizing najem predvsem avtomobilov se vedno bolj uporablja tako za zasebne kot tudi poslovne namene. Če še nimate izkušenj s poslovnim najemom avtomobilov, naj vam na kratko podamo prednosti VBS leasing:

  • VBS operativni/poslovni in finančni najem sta hitrejša in enostavnejša za sklenitev financiranja kot pri kreditu. Možnost višjega zneska financiranja.
  • VBS leasing ima le minimalne administrativne stroške.
  • Poslovni najem avta ali drugega sredstva ne potrebuje dodatnih hipotekarnih zavarovanj ali običajno tudi ne dodatnih garancij.
  • Za določitev višine poslovnega lizinga se upoštevajo vsa izplačila na TRR z naslova plače (dnevnice, potni stroški...).
  • 50% popust pri sklenitvi zavarovanja.
  • Višino pologa in višino obroka lizinga prilagodimo vašim željam in zmožnostim.


V VBS Leasing vam nudimo ugoden poslovni najem vozil - če ste fizična ali pravna oseba. Če se odločite vzeti avto v najem, vam bomo pripravili izračun poslovnega, povratnega ali finančnega najema, ki bo najbolje odgovarjal vašim željam in potrebam.


Poslovni ali finančni najem oz. lizing vozil - razlike

Vzeti avto v dolgoročni najem ali v last? Poslovni in finančni najem se razlikujeta v prenosu lastništva vozila in v vodenju stroškov. Enostavno povedano: poslovni najem vam omogoča uporabo vozila, ne boste pa lastnik vozila. Temu primerno se različno vodijo tudi stroški pri poslovnem in finančnem najemu vozila. Poslovni najem ali lizing, imenovan tudi operativni najem avtomobilov ali oz. drugih vozil, vodite kot neposredni strošek mesečne najemnine, medtem ko je predmet poslovnega leasinga v lasti VBS, ki ga tudi vodi kot lastno osnovno sredstvo. Gre za povratni leasing, kar pomeni, da po končani pogodbi, v kolikor se ne odločite za podaljšanje, vozilo vrnete v VBS poslovalnice. Od poslovnega se finančni najem razlikuje v tem, da imate vse obveze in koristi od avtomobila oz. drugega vozila, ki ste ga ob koncu pogodbe pri v celoti odkupili. VBS poslovni najem je ugoden, hiter in enostaven. Obiščite naše VBS Leasing poslovalnice za poslovni najem avtomobilov in drugih vozil.


VBS - strokovno svetovanje in ugodna ponudba

Imamo bogate mednarodne izkušnje na področju leasinga vozil. Nudimo vam celovito in strokovno svetovanje pri izbiri poslovnega ali finančnega najema avta ali drugega vozila ali delovnega sredstva. Z VBS Leasingom se lahko odločite za kateregakoli proizvajalca, znamko in model vozila. V VBS vam nudimo financiranje rabljenih ali novih vozil.


Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!