Pošlji povpraševanje

VBS Leasing - najugodnejši lizing za vozila in opremo

VBS leasing

Leasing je posebna oblika financiranja. V angleščini ''to lease'' pomeni ''dati v najem'' ali ''najeti''. V Sloveniji se pogosto uporablja izraz lizing. Vendar pri tem ne gre ne za popolni najem in ne za popolno posojilo. Oseba, ki se odloči za leasing - lizing nepremičnine ali vozila - dobi ta predmet pogodbe v uporabo za določen čas in ob določenem denarnem nadomestilu. Ves čas trajanja sklenjene pogodbe je lastnik predmeta lizingodajalec in ne lizingojemalec. Ob poteku pogodbenega razmerja lahko lizingojemalec predmet pogodbe tudi odkupi. Lizing se od kredita razlikuje po zavarovanju terjatve do upnika - pri leasingu ni dodatnih poroštev oziroma zavarovanj. Sam postopek odobritve je hiter in enostaven. Zanj lahko zaprosijo tudi tisti, ki so slabše kreditno sposobni - obrok se tudi prilagodi dohodkom lizingojemalca. Prednost leasinga pa je tudi v tem, da ima lizingojemalec ob sklenitvi pogodbe določene ugodnosti, kot so ugodna zavarovanja in razne komercialne akcije s popusti.


VBS leasing - zaupanje nas povezuje

VBS leasing smo ekipa mladih, dinamičnih in strokovno usposobljenih sodelavcev. Verjamemo v medsebojne odnose in v zaupanje, ki nas povezuje. V nas boste našli zaupanja vrednega in zanesljivega finančnega partnerja, ki vam bo pomagal pri uresničevanju želja in načrtov. In sicer v najkrajšem času, ter z vam prilagojenim načinom financiranja. Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnosti smo kos tudi najzahtevnejšim projektom financiranja. Nudimo vam najugodnejši finančni leasing za vozila in opremo.


VBS - lizing vozila: ponudba in prodaja rabljenih vozil na Avto.net

Avto.net je prvi slovenski avto sejem na internetu, kjer vas čaka pestra ponudba rabljenih vozil. Ko si boste izbrali vozilo, ki vam ustreza, vas pri VBS leasing čaka najugodnejši leasing tako za osebna vozila kot za tovorna vozila. Na naši spletni strani si lahko izdelate tudi informativni lizing izračun.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran ali pa nas obiščite v naših poslovalnicah!