Pošlji povpraševanje

Avtomobilski kredit in izračun kredita za avto

Nova finančna storitev v ponudbi VBS Leasing je kredit za avto

Avtomobilski kredit oziroma kredit za avto je najnovejši produkt, ki ga ponujamo v VBS Leasing. Avto krediti so namenjeni fizičnim osebam za nakup osebnega vozila. Avtomobilski kredit je nova finančna storitev - uvedli smo jo aprila 2012. Podatke za izračun kredita lahko najdete na naši spletni strani. Poiščite avto zase, mi pa vam bomo omogočili ugoden avtomobilski kredit.


Ugoden avtomobilski kredit ali lizing pri VBS Leasing

Avto kredit in lizing imata mnogo sorodnosti. Predvsem tako avto krediti kot lizing omogočajo, da človek kupi in uporablja nekaj, za kar nima prihranjenega dovolj denarja. Ali je za vašo situacijo bolj primeren avtomobilski kredit ali lizing, lahko hitro ugotovite, če naredite informativni izračun kredita. V nasprotju z lizingom vam avto kredit omogoča, da že takoj ob nakupu postanete lastnik vozila, medtem ko pri lizingu do odplačila zadnjega obroka ostane lastnik lizingodajalec.


Finančni lizing in avtomobilski kredit - podobnosti in razlike

Kredit je namenjen fizičnim osebam, medtem ko za lizing lahko zaprosijo tako pravne kot fizične osebe. Izračun kredita ali lizinga lahko naredite sami, lahko pa se oglasite v naši poslovalnici. Avtomobilski kredit in lizing imata še eno pomembno razliko: vsak kredit je treba zavarovati, medtem ko pri lizingu to ni potrebno. Tako lizing kot avto kredit pa omogočata, da avto uporabljate takoj, ko je podpisana pogodba. Ne glede na to, katera od možnosti je za vas primernejša - avtomobilski kredit ali lizing - oboje ponujamo pri VBS Leasing.

Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!