Pošlji povpraševanje

VBS lizing | Pogoji, izračun in odvzem vozila

Hitro in enostavno do želenega avtomobila

Pogoji za VBS lizing so zelo enostavni in jasni. Prvi pogoj je seveda želja po odkupu vozila, ki se prodaja. Najpametneje je, da temu sledi informativni izračun za VBS lizing, ki ga lahko naredite na naši spletni strani ali v poslovalnicah. Skupaj bomo poiskali najugodnejšo možnost, tako da je možnost za odvzem vozila zaradi neplačevanja obveznosti leasinga minimalna. Med pogoji za lizing sta še izpolnjena vloga za financiranje in osebni dokument.


Odvzem leasing vozila - neplačevanje obveznosti, določenih v pogodbi

Odvzem in prodaja vozila na leasing, za katerega je lizingojemalec po podpisani pogodbi dolžan plačevati dogovorjen znesek, je res nadvse skrajen ukrep. K temu pripomore tudi predhoden informativni izračun in natančen pregled plačilne sposobnosti.


Prodaja leasing vozila - odvzeta vozila, ki si na zalogi

Odvzeta vozila, ki so na zalogi, so navadno odvzeta zaradi neplačevanja obveznosti. Lizingodajalec je pri lizingu namreč pravni lastnik vozila do poplačila dolga. Zaloga rabljenih vozil in ostalih premičnin se prodaja tudi prek spleta. Ker tako lizingojemalec kot VBS želita, da bi bil lizing poplačan do konca oz. odvzem in prodaja vozila le možnost na papirju, pred podpisom pogodbe z lizingojemalcem dobro preučimo vse možnosti in poiščemo najprimernejšo.


Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!