Petrol Ljubljana - prodaja zimskih in letnih pnevmatik na obroke


Prodaja pnevmatik na obrokeProdaja pnevmatik je ena od mnogih dejavnosti, s katerimi se ukvarja družba Petrol Ljubljana. Na voljo pa nimamo samo letnih, ampak tudi zimske in letno-zimske gume, ki jih nudimo tudi na obroke. Še posebno ugodno so trenutno na voljo letne pnevmatike Nokian. Cena je neverjetno nizka, še posebno če upoštevamo, da v tem podjetju razvijajo najboljše pnevmatike za izredne vozne razmere - od neverjetno ostrih zimskih pogojev do mokrih, umazanih ali uničenih cestišč. Tudi za brezpotja so primerne - in to v vseh letnih časih. Prodaja pnevmatik lahko poteka osebno, lahko pa si jih izberete na naši spletni strani oziroma v e-trgovini, pa vam jih pošljemo ali pa jih pridete iskat v enega od naših servisov, za nakupe nad 300 evrov pa vam izdelke brezplačno dostavimo na dom.


Prodaja letnih pnevmatik na obroke (Petrol Ljubljana)


Svojim strankam smo v podjetju Petrol, d. d., namenili še eno posebno ugodno možnost, ki vam bo še dodatno olajšala nakup gum. To je Prodaja letnih pnevmatik na obroke, ki jo Petrol Ljubljana ponuja ves čas. Za takšno možnost smo se odločili, ker se zavedamo, da je kljub ugodnim cenam lahko nakup opreme za avto velik strošek, ki se mu enostavno ne moremo izogniti. Pa tudi ne smemo - pnevmatike zagotavljajo varno vožnjo v vseh letnih časih in jih nikakor ne smemo zanemariti, saj so lahko posledice finančno zelo obremenjujoče, včasih pa celo tragične.

PRODAJA LETNIH PNEVMATIK NA OBROKE


Prodaja pnevmatik - plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico zvestobe


Prodaja letnih pnevmatik je s Petrol klub plačilno kartico mogoča tudi na do 10 obrokov, pri čemer lahko obrok znaša najmanj 30 evrov. Če boste po na spletu izbrane izdelke prišli na enega od servisov podjetja Petrol, d .d. Ljubljana, potem lahko plačate tudi po povzetju, sicer pa le vnaprej. Poleg drugih izdelkov so vam v spletni trgovini na voljo tudi letne pnevmatike Nokian. Cena zanje je sicer odvisna od izbrane različice, a je glede na to, kako kakovostne pnevmatike dobite, zelo ugodna.

Petrol, d. d. | Prodaja letnih pnevmatik na obroke (Petrol Ljubljana) - povezave do naše spletne strani: