Pnevmatike na obroke - zimske avto gume ugodno s Petrol Klub plačilno kartico

V družbi Petrol se zavedamo, da je kakovostna avtomobilska oprema predpogoj za vašo varnost in varnost ostalih udeležencev v cestnem prometu. Avtomobilske pnevmatike pri tem niso nobena izjema, zlasti ker predstavljajo edini stik vozila s cestiščem. Kakovostne pnevmatike so za varno vožnjo še bolj pomembne v zimskem času, ko je vožnja zaradi vremenskih razmer marsikdaj močno otežena in zato tudi zahtevnejša. Zato so del našega prodajnega programa tudi vrhunske letne in zimske gume Nokian Tyres in Hankook, ki so sodeč po testih priznanih avtomobilističnih zvez in revij iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. To še posebej velja za znamko Nokian wr d3. Program dopolnjujejo tudi gume vseh ostalih proizvajalcev pnevmatik za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila.

Pri nakupu pnevmatik nudimo številne ugodnosti. Med drugim lahko na Petrolu zimske avto pnevmatike kupite tudi na obroke. Pridobiti morate le Petrol Klub plačilno kartico, ki vam zagotavlja možnost nakupa tudi na 12 obrokov. S Petrol Klub plačilno kartico boste obenem lahko kupovali vse druge izdelke in storitve, ki vam jih ponujamo. Pri tem pa ne boste samo zbirali zlatih točk, temveč vam bodo na voljo še številne druge finančne ugodnosti.

Zimske avto pnevmatike na obroke

Akcija Petrol prinaša popust za zimske pnevmatike - preverite cenik

Tudi v primeru, da boste na Petrolu kupili pnevmatike na obroke, vam bodo zimske avto gume po zaslugi posebne akcije na voljo do 35 odstotkov ugodneje. Višina popusta je za vsako blagovno znamko drugačna, zato vam svetujemo, da na naši spletni strani preverite cenik. Zagotovo pa boste navdušeni nad ponudbo, saj smo v akcijo vključili tudi zimske pnevmatike Nokian in Hankook.

Celotna ponudba pnevmatik vam je na voljo na naših bencinskih servisih in servisnih delavnicah TipStop Vianor. V servisnih delavnicah hkrati ponujamo vse storitve servisiranja in vzdrževanja vozila, med njimi tudi menjavo pnevmatik.

Datum menjave pnevmatik je vse bližje

Slovenska zakonodaja veleva, da morajo biti od 15. novembra naprej vsi osebni avtomobili opremljeni z zimskimi pnevmatikami oziroma imeti v avtu snežne verige. Zakon kot obvezno zimsko opremo za osebna vozila določa 4 zimske gume z oznako M+S (Mud+Snow) z minimalno globino profila 3 milimetre. Dopušča pa tudi 4 letne gume z minimalno globino profila 3 milimetre in snežne verige ustrezne velikosti v priboru.

Nikar ne odlašajte in izkoristite naše ugodnosti. Vzemite zimske avto pnevmatike na obroke in prihranite s Petrolovo akcijo.

Vabljeni na našo spletno stran!

Petrol d.d. | Avtomobilske gume na obroke - povezave do naše spletne strani:

- Pnevmatike na obroke

- Avto pnevmatike na obroke

- Zimske avto pnevmatike na obroke

- Zimske pnevmatike na obroke Petrol