Renault Clio in ostala izbira avtohiše Malgaj


renault clioRenault Clio
je izjemen manjši avto, ki ga lahko kupite v avtohiši Malgaj, ob tem pa so vam na voljo tudi ostala vozila različnih znamk. Izbirate lahko med novim Renault Cliom, rabljenimi vozili Renault Clio, modeli znamke Škoda, Dacia, Nissan, Volkswagen in drugimi. Prodajamo osebna, električna in manjša gospodarska vozila, nudimo pa tudi servis in popravila. Če iščete nov ali rabljen avtomobil Renault Clio, cenik ni ovira, saj nudimo ob dostopnih cenah Renault Clia in drugih modelov tudi ugodno financiranje!

NOVI RENAULT CLIO TUKAJ!


Kaj vam prinese Renault Clio?


Renault Clio je zanesljiv in varen avtomobil, primeren tako za krajše poti in mestno vožnjo kot tudi za daljše in poskočnejše podvige. Renault Clio ni le neskončno zapeljiv, čustven in prefinjen, temveč tudi varen in udoben. Morda vas bo presenetila notranjost, ki je prostornejša, kot se zdi na prvi pogled. V prtljažniku vašega novega Renault Clia bo prav gotovo dovolj prostora za vse nujne stvari in nakupe. Notranjost je opremljena z vrhunskimi materiali, ki nudijo udobje, še prijetnejšo vožnjo pa si lahko zagotovite z dodatno opremo. Razveselil vas bo tudi cenik Renault Clia, saj gre za avtomobil dostopnejšega cenovnega razreda, v avtohiši Malgaj pa vam pomagamo tudi z ugodnimi pogoji plačila tako za novi Renault Clio kot tudi za rabljena vozila Renault Clio. Če vas še nismo prepričali, da bi lahko bil Renault Clio pravšnji za vas, vas vabimo, da si razstavljene modele tudi ogledate in jih preizkusite.


Ugoden cenik Renault Clia in akcija


renault clioNa cenik Renault Clia vpliva več dejavnikov, vendar je cena v vsakem primeru ugodna. Začetna cena Renault Clia je 11 390 evrov ter se spreminja z dodatno opremo, med katero spadajo dodatki za zunanjost, notranjost, varnost in zaščito ter Renault dodatki za boljšo multimedijsko izkušnjo. Nudimo tudi odlične pogoje nakupa, med drugim 0-odstotno obrestno mero, 500 evrov bonusa pri menjavi staro za novo ter štiri zimske pnevmatike. Za natančen cenik Renault Clia lahko preverite našo spletno stran ali se pozanimate pri prodajalcu.