Avtoservis Ljubljana - VW pogodbeni servis avtoklime

Avtoservis v Ljubljani vas čaka pri Avtohiši Malgaj! Desetletja izkušenj, sodelovanje z najbolj priznanimi svetovnimi proizvajalci in tisoče zadovoljnih strank po Sloveniji nas uvrščajo na sam vrh! Pričakujemo vas na odlični lokaciji na Viču v Ljubljani, kjer lahko opravite hitri pooblaščeni avtoservis za vozila Volkswagen, Audi, Nissan, Mini, Škoda in druge. Obiščite nas v naših prostorih v osrčju Slovenije in vaše vozilo zaupajte najbolj izkušenim rokam! Volkswagen servis je z nami hiter, učinkovit in ugoden!

avtoservis

VW avtoservis v Ljubljani - servis avtoklime, ki je vreden zaupanja

Pri Avtohiši Malgaj se zavedamo, da je v poletnih dneh avtoklima nujna za vse. Potrebujemo jo pri vsakodnevni popoldanski vožnji iz službe, pri vikend izletih v neokrnjeno naravo in seveda na daljših potovanjih do letališč, morja in drugih popularnih poletnih destinacij. Prav zato je naš avtoservis v Ljubljani kot nalašč za vse tiste, ki želite hitro, ugodno in zaupanja vredno storitev. Poleg pogodbenega servisa avtoklime vam ponujamo še celoten sklop pooblaščenih servisnih storitev:

    • kleparska in ličarska popravila
    • registracija vozil
    • prodaja nadomestnih delov
    • prodaja dodatne opreme, pnevmatik in platišč
    • vlečna služba

Z veseljem vas pričakujemo v naših avtohišah, kjer s posluhom za vsakega kupca nudimo le najboljše! Za vozila VW smo posebej specializirani, saj smo že leta 1993 odprli prodajni salon v Trbovljah in leto kasneje v Litiji.

avtoservis


Zagotovljena kakovost samo za VW avtoservis v LJ

Kaj naš avtoservis loči od konkurence? Naše tehnično osebje se ponaša z najvišjo stopnjo izobrazbe in znanja ter se na letni ravni izobražuje glede vseh novosti. Vsi naši servisni posegi v Ljubljani in okolici (preverite tudi naše avtohiše drugod po Sloveniji!) garantirajo najvišjo kakovost, nudimo pa tudi pristen človeški pečat za najvišji nivo zaupanja.

VEČ O VOZILIH VOLKSWAGEN