Škoda servis, da boste prav zares zadovoljni


skoda servisŠkoda servis
, ki ga izvajamo v našem Škoda centru v Ljubljani, je tako uspešen, ker v smeri izvrstnega Škoda servisa storimo prav vse, kar je le mogoče. Naš Škoda servis v Ljubljani je tako izvrsten, ker naše serviserje redno usposabljamo, posodabljamo njihovo opremo ter pripomočke in na sploh sledimo vsem novostim podjetja Škoda. V Ljubljani je naša avtohiša na tem področju v vrhu ponudbe. Ne glede na to, ali gre za Škoda servis, Volkswagen servis ali servis katere druge avtomobilske znamke, se vedno maksimalno potrudimo in svoje delo opravljamo visoko strokovno. Več o nas si preberite na naši spletni strani: http://www.avtohisamalgaj.si/


Škoda servis je le delček naše ponudbe


Našim strankam želimo ponuditi kar najbolj celovito storitev. Zato imamo poleg Škoda servisa v našem Škoda centru v Ljubljani na voljo pestro ponudbo novih in rabljenih vozil, ki vam jih razkažejo naši Škoda prodajalci. Škoda prodajalci poskrbijo, da boste po najugodnejši ceni dobili novo vozilo, katerega vam bo potem redno oskrboval naš Škoda servis v Ljubljani, tako da bo stopnja vašega zadovoljstva lahko kar najvišja. Le dobro servisirano vozilo namreč vozniku omogoča kvalitetno in varno vožnjo ter s tem seveda popolno zadovoljstvo.

škoda servis in prodaja


Naši Škoda prodajalci bodo z veseljem poskrbeli za vas


Usposobljeni in prijazni Škoda prodajalci naše prodajalne Škoda v Ljubljani bodo poskrbeli, da boste dobili popolno in celovito informacijo o vseh vozilih, ki so razstavljena oziroma jih imamo o katalogu. Seveda vam bodo naši Škoda prodajalci omogočili tudi testno vožnjo, če jo boste želeli. Na koncu pa bodo poskrbeli, da boste odpeljali novo ali rabljeno vozilo zadovoljni saj vam bodo poleg dobre cene in popusta postregli še s številnimi ugodnostmi. In seveda, ne pozabite pripeljati vozila nazaj na vaš prvi Škoda servis.